Texas Longhorn

Expansion Manager

Texas Longhorn är en av Sveriges största restaurangkedjor med över 30 restauranger. Allt startade 1994 när företagets grundare Philip Huntzinger öppnade den första restaurangen på S:t Paulsgatan i Stockholm. Texas Longhorn har de senaste åren påbörjat en förändringsresa vilket återspeglar sig i alla delar av företaget – nu kommer nästa steg i att fortsätta förändringsresan, att bevara det fina i Texas Longhorn, samtidigt som vi satsar och växer!

I den utvecklingsfas vi befinner oss i, är etablering en strategisk viktig process. Därför söker vi nu en etableringsansvarig till vårt huvudkontor i Vällingby, Stockholm. 

Rollen och ansvar

  • Lägga upp etableringsstrategin kring Texas Longhorns olika restaurangkoncept tillsammans med partners och ansvariga funktioner på företaget. 
  • Projektleda och följa upp etableringsplanen i alla dess delar.
  • Identifiera och utvärdera nya lokaler och franchisetagare samt framtagning av marknadsbedömningar tillsammans med vår externa etableringspartner. 

Erfarenhet och kompetens

  • 3 + års erfarenhet av etableringar och projektledning fördelaktigt från restaurang eller retail med ett stort driv att utvecklas.
  • Körkort är ett krav eftersom du i denna roll har hela Sverige som ditt arbetsfält.
  • Akademisk utbildning inom ekonomi.

Vem är du?

Vi tror att du som person är affärsmässig, strategisk och analytisk samt noggrann i ditt arbete. Eftersom du kommer att ha många kontaktpunkter i ditt arbete krävs även en kombination av flexibilitet, smidighet och tydlighet. Du kommer att ha en viktig roll i vår fortsatta utveckling, och för rätt person finns det goda möjligheter att utveckla rollen ytterligare.

Personliga Egenskaper

  • Handlingskraftig, verkställer planer med engagemang och beslutsamhet samt uppnår resultat med hög kvalitet.
  • Resultatorienterad, fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp. 
  • God kommunikationsförmåga, samarbetar effektivt och delar med sig av kunskap, erfarenheter och information.

Tjänsten är på heltid tillsvidare med huvudsaklig placering på huvudkontoret i Vällingby. Du rapporterar i denna roll till Texas Longhorn Franchise Group Director.

För mer information om rollen kontakta Charlotte Mårdh på charlotte.mardh@headagent.se eller Jonas Berglin på jonas.berglin@headagent.se