Anlita Head Agent.

Hur kan vi vara värdeskapande?

Det korta svaret är genom vår genuina passion för att hitta den perfekta matchen som skapar affärsvärde för varandra.
För att möjliggöra en bra matchning krävs ett personligt, långsiktigt och respektfullt förhållningssätt till alla de människor vi möter. Varje möte är för oss lika viktigt. Oavsett om det handlar om behovet av en ny medarbetare eller ett steg vidare i karriären.

Head Agent har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som skapar tillväxt. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna för att hitta just din perfekta match.

Tillsatta uppdrag.

Att hävda att vi är bäst på det vi gör är enkelt. Det säger troligen alla. Det allra starkaste beviset på vår framgång är faktiskt alla de tillsättningar som har gjort. Hittills. Det är med stolthet vi låter resultatet tala för sig själv.

Visa referensuppdrag
Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.

08-515 140 48
info@headagent.se

Affärsinitiativ möter nya behov.

Marknaden rör sig i ett allt högre tempo. För att vara konkurrenskraftig så krävs det snabbhet, anpassning och rörlighet. Konkurrensen på kvalificerad arbetskraft hårdnar och ny teknik utvecklas som stöd i jakten. Dessa insikter har resulterat i två nya affärsinitiativ som komplement till vår kärnverksamhet Executive Search.

Nöjda? Aldrig, vi kommer ständigt ligga i framkant för att definiera morgondagens arbetsmarknad.

Så här jobbar vi.

Ett lyckat uppdrag handlar om samarbete och löpande dialog. Vårt ansvar är att driva, utmana och agera konsultativt från start och hela vägen i mål.

Läs om vår process

Sagt om oss.

Head Agent har varit en utmärkt partner till oss i våra rekryteringsprocesser. Genom stor förståelse för vår kultur, samt genom att snabbt anpassa sig till vårt flexibla sätt att rekrytera, har Head Agent levererat toppkandidater i samtliga samarbeten med hög effektivitet och stor träffsäkerhet.
- Mathias Timell, Talent Acquisition Delivery Lead på Klarna
Jag uppskattar verkligen att vår kontaktperson på Head Agent la mycket energi på att förstå vår målgrupp och dess beteendemönster och att de tittade bortom det vi specifikt rekryterade till. Jag gillar också Head Agents tillgänglighet, värme och professionalism!
- Haval van Drumpt, Tidigare CEO på Halebop
Head Agents styrkor är deras nytänkande sätt att arbeta med searchprocesser och deras förmåga att knyta Sveriges bästa rekryterare till sig. Resultatet är effektiva och träffsäkra rekryteringsprocesser och ett alltid lika trevligt samarbete.
- Martina Ehn, HR-chef på Blocket
Head Agents kunskap om människor och förmåga att sortera fram digital kompetens var imponerade och ledde fram till två mycket skarpa rekryteringar som vi själva annars aldrig kunna identifiera.
- Patrick Danckwardt, Head of TV på Com Hem
Jag har haft väldigt bra upplevelser av att jobba med Head Agent under rekryteringsprocesserna jag ansvarat för. De är genuint intresserade, ställer många följdfrågor, lägger mycket tid på kandidatpresentation och är väldigt raka, proffsiga och lätta att ha att göra med. Full pott!
- Caroline Roth, Tidigare Group CMO på GANT
Vi anlitade Head Agent för rekrytering av fem chefer och är mycket nöjda. Head Agent har genomgående varit professionella, lyhörda och resultatinriktade. Utmärkande är att Head Agent varit flexibla till förändringar under rekryteringsprocessen. Därutöver har kandidaterna fått ett gott mottagande av Head Agent.
- Harry McNeil, CEO på Hero

And the Gasell goes to...

Head Agent. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!