Det här är Head Agent

Vi är ett ledande konsultbolag inom Executive Search, Exeutive Interim, rekrytering och Talent Acquisition. Resan hit sedan 2010 har präglats av ett passionerat och outtröttligt arbete för det vi brinner mest för, att skapa värde i människors liv varje dag. Vi arbetar dagligen med att hitta rätt kompetens till företag och därför förstår vi vikten av att anställa rätt personer till oss. Människor som har samma passion att leverera med högsta kvalitet både till våra kunder, kandidater och till varandra. Genom de personer som utgör Head Agent så fortsätter vi att bygga den kultur som har skapat vår framgång. Passion börjar här.

Gemensam värdegrund

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi brinner för att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt för våra kunder och hur avgörande vårt arbete är både för en organisation som helhet och för enskilda individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över att tilldelas det förtroendet och tar på oss ansvaret att alltid göra vårt yttersta för att leverera över förväntan. Engagemang börjar här.

Kultur & Värderingar

För att uppnå vår mission så är det viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer baserade på ett ömsesidigt förtroende med både kunder och kandidater. Head Agent grundades med ambitionen att vara en utmanande kraft i vår bransch och det är ett arbete vi aldrig blir klara med. För att fortsätta vara på tårna och att aldrig vara nöjda är det viktigt att ta ombord personer med en drivkraft att utveckla och samtidigt se till att ha riktigt roligt på vägen. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår familj och bidra på vår resa.

Jag vill arbeta hos er

Med stor respekt för det inflytande vi har på arbetsmarknaden bidrar vi aktivt för att främja mångfald och jämställdhet. Vi coachar våra kunder i valet av kandidat, med synsättet att det är den mest kvalificerade som får jobbet. Oavsett bakgrund.

Head Agent i sociala medier

Följ oss på våra sociala medier: