Executive broker.

För samman företagets behov med relevant konsult.

Det pratas om Gig-ekonomin. Att tillfälligt gå in i ett uppdrag med en tydlig uppgift och möjligheten att göra stor skillnad på kort tid. Drömmen om guldklockan efter lång och trogen tjänst känns allt längre bort ifrån dagens verklighet. Oavsett om du frågar arbetsgivarna eller arbetstagarna.
I en värld där det snurrar allt fortare har alltfler företag insett fördelen med att snabbt kunna kompetensväxla utifrån företagets specifika behov, just nu. Samtidigt är det alltfler som väljer att gå ifrån traditionell anställning och istället starta egen konsultverksamhet. Det är här Executive Broker kommer in i bilden. Vi för samman företagens behov av specifik kompetens med konsulter med operativ erfarenhet inom önskat område. En perfekt tillfällig match. Så länge båda parter behöver varandra.

Executive Broker.

Interim Management. Oavsett om du är intresserad av vara en del av vårt konsultnätverk eller om har ett behov av en tillfällig lösning... Vi hälsar dig varmt välkommen!

Chefer och specialister inom...

General Management
Finance
Human Resource
Supply, Inköp & Procurement
IT & Digital
Marknad & Kommunikation

Victoria Gillberg
CEO Executive Broker/ Interim Broker

+46 703 00 61 50
victoria@executivebroker.se
Leo Sjökvist
Interim Broker

+46 763 13 94 61
leo@executivebroker.se
Andrea Strand
Marketing Manager / Senior Advisor

+46 763 07 38 11
andrea.strand@headagent.se

Gedigen erfarenhet av Search översatt till Interim.

Executive Broker har en solid bas av personer som skapar tillväxt inom ramen för sin profession. Precis som vid Executive Search handlar det om att hitta rätt kompetens och person matchad med företagets behov. Den stora skillnaden är hastigheten. Det är såklart också mycket mera flexibelt att ta in en interimskonsult med rätt kompetens för en specifik uppgift. Det gör dig mer framåtlutad, effektiv och lösningsorienterad. Precis som vi.