Head Agent Group.

En företagsfamilj med kompletterande tjänster.

Nya affärsinitiativ som kompletterar vår kärnverksamhet på Head Agent, Executive Search. Inom Head Agent Group har vi ständigt örat ut mot marknaden, men även inåt i vår egen organisation. För att fånga upp goda idéer är vi öppna och lyhörda för nya tankar. Oavsett var de kommer ifrån.
På Head Agent har vi genom åren fått frågan om vi även kan hjälpa till med tillfälliga lösningar. Och ibland har vi gjort det. Nu har vi tagit steget fullt ut och skapat dotterbolaget Executive Broker som fokuserar på Interim Management.

Det är ingen nyhet att digitala verktyg har letat sig in i alla verksamheter och funktioner. Det gäller även inom HR. Vi har skapat tekniken som gör tipsandet av nya medarbetare enklare, roligare och mer strukturerat. För vilka är bättre tipsare än de som redan arbetar på ditt företag? irecommend heter vår egenutvecklade digitala lösning.

Excecutive Broker.

Interim Management - när du har behov av konsulter med specifik operativ kompetens för en viss tidsperiod.

irecommend.

Tipsrekrytering - en helt ny digital produkt, app och webblösning, som gör det enkelt och roligt att tipsa om personer i sitt nätverk. Ditt företag kan rekrytera snabbare, billigare och mer träffsäkert.

Sagt om oss.

Jag är imponerad över den systematik som HeadAgent har i sin rekryteringsprocess. Det är mycket som går på väl upparbetad rutin men det finns alltid möjlighet för flexibilitet och förändring. Processen ger mig som kund trygghet och tack vare att uppföljningsmöten etc bokas upp i tidigt skede sparar alla parter tid. De har vid flera tillfällen hittat kandidater i sitt nätverk som matchat Hemnet perfekt. En sak som är slående för mig är att det alltid är kul att träffa teamet bakom Head Agent och det är ju viktigt att ha kul på jobbet också!
- Sandra Olsson, Försäljningschef på Hemnet
I would like to thank Head Agent for their outstanding work! I really enjoyed working with you, and I was blown away with what candidates you found for us. Also, I’d like to compliment you on your very professional approach, your strong commitment that I felt all throughout the assignment, your ability to exactly identify who Rehband was looking for and who would fit into our team, and also about your general positive attitude which made working with you very enjoyable.
- Celine Flach, Global Head of Product and Marketing på Rehband
Head Agents kunskap om människor och förmåga att sortera fram digital kompetens var imponerade och ledde fram till två mycket skarpa rekryteringar som vi själva annars aldrig kunna identifiera.
- Patrick Danckwardt, Head of TV på Com Hem
Jag uppskattar verkligen att vår kontaktperson på Head Agent la mycket energi på att förstå vår målgrupp och dess beteendemönster och att de tittade bortom det vi specifikt rekryterade till. Jag gillar också Head Agents tillgänglighet, värme och professionalism!
- Haval van Drumpt, Tidigare CEO på Halebop
Head Agent presenterade en rekryteringsprocess som skiljde sig från övriga rekryteringsföretag i Sverige. Att leta upp kandidater tilltalade mig mycket så jag provade en rekryteringsomgång. Resultatet var över förväntan och samtliga kandidater var helt enligt mina förväntningar vilket gjorde processen snabbare. Idag är Head Agent min preferred partner.
- , Ekonomichef på H&M
På Valtech har vi under många år tagit extern hjälp för att rekrytera riktigt vassa Affärsutvecklare. Vi har samarbetat med flera olika företag, och i samarbetet med Head Agent känner vi att vi hittat rätt. Vi är väldigt nöjda med Head Agent som arbetar proaktivt, effektivt och träffsäkert. Head Agent gav sig inte förrän de nått i mål med uppdraget.
- Karl Fägersten, Sales & Marketing Director på Valtech