Interim CFO – Head Agent Interim CFO – Head Agent

Interim CFO

Att anställa en interim CFO från Headagent.se ger ditt företag tillgång till erfarna ledare som kan hantera finansiella utmaningar snabbt och effektivt. Med deras expertis inom strategisk ekonomistyrning och omstrukturering kan de förbättra din ekonomiska hälsa och ge stabilitet under övergångsperioder.

Kontakta oss

Interim CFO genom Head Agent

Att anställa en interim CFO från Head Agent innebär att vi genom en gedigen marknadskartläggning identifierar, söker upp och attraherar de mest relevanta kandidaterna för ditt bolag och den specifika tjänsten. Vårt starka nätverk, kombinerat med en systematisk kartläggning av branscher och bolag, garanterar att vi hittar den bästa tillgängliga kompetensen på marknaden just nu. Utöver att säkra rätt kompetens lägger vi lika stort fokus på kulturell matchning. Värderingar, drivkrafter och ledarskapsstil ska vara i synk med både uppgiften och er företagskultur, vilket säkerställer att den interim CFO vi rekommenderar passar perfekt för din organisation.

Urval av tidigare kunder

Nedan syns några utvalda tidigare bolag vi hjälpt med Interima rekryteringar.

Head Agent kan hjälpa dig med interima chefer och specialister inom följande yrkesområden:

Kontakta oss

Hur går det till att anlita en Interim CFO

Specifikation av uppdraget

nästa headline

nästa headline

nästa headline

Head Agent har genom sin professionalism, starka förmåga att sätta sig in i vår verksamhet och våra värderingar, levererat interimslösningar och rekryteringar av mycket hög kvalitet. Detta till vitt skilda anledningar med helt olika kravprofiler. Genom att ligga nära både uppdragsgivaren och interimskonsulten under uppdragets gång bidrar ni starkt till ett effektivt samarbete.

Niklas Holberg, VD på Telge Energi

Vanliga frågor & svar om Interim CFO

  • Vilka branscher jobbar ni med?

  • Vad kostar en Interim CFO?

  • Varför ska vi välja Head Agent?

Skicka en förfrågan

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med att hitta din nästa ledare eller specialist. Vi hjälper även till med konsultation kring strategiska organisatoriska frågor.
Söker du nytt jobb? Anslut dig till vår konsultnätverk här.