Jobba på Head Agent.

Var med och utmana en bransch.

Vi är ett snabbväxande och framgångsrikt konsultbolag inom Executive Search. Hos oss är det din ambition och resultatet av ditt arbete, din prestation, som styr dina möjligheter till utveckling.
På Head Agent är vi ett gäng kompetenta och drivna personer med den gemensamma drivkraften att göra skillnad. Vår passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Var med oss i jakten på The Perfect Match.

Varför ska du jobba här?

Tid för allvar och tid för lek. Vi trivs, skrattar och har väldigt roligt tillsammans. Och vi presterar tillsammans. Allt har sin tid. På Head Agent får du ett stort eget ansvar för ditt arbete och förväntas samtidigt prestera och bidra med din del. Hos oss får du en kombination av knivskarpt fokus och effektivitet blandat med häng med kollegorna på och utanför kontoret.

Just nu letar vi efter...

Våra värderingar.

Vi har en överordnad värdering som genomsyrar vår attityd till omvärlden och hur vi agerar. På Head Agent ser vi nämligen varje relation som en kärleksrelation. Bildligt talat, såklart. Liknelsen betyder för oss att vi vill skapa långsiktiga, nära och betydelsefulla relationer med alla personer vi möter. Varje dag. För att lyckas skapa en relation av värde tror vi att vi ständigt behöver sträva mot att vara den ideala kärlekspartnern. Den partner som du vill fortsätta ha en relation med. Vad är då den ideala partnern enligt oss? Det kan du läsa mer om längre ner.

Head Agent på Instagram.

Den ideala kärlekspartnern.

Enligt oss på Head Agent.

För att bygga långsiktiga och värdefulla relationer behöver vi ständigt sträva efter att vara den ideala partnern. En partner som du vill ha en fortsatt relation med.
Den ideala partnern förstår vad relationen behöver just nu. Det varierar ju såklart över tid och beroende på hur situationen ser ut. Ibland handlar det om att vara den som passionerat ser möjligheter och adderar energi. Vid andra tillfällen kan det vara att utmana och ifrågasätta. För att förstå vad din partner mest behöver krävs det ett intresse, ömsesidig respekt och fokus.

Vi är alla människor och perfekta människor finns inte. Det är faktiskt sant. Det hindrar oss inte att försöka och att göra allt vi kan för att vara den ideala partnern.

Välkommen till oss.

Det är inte utan stolthet i rösten vi berättar att vi sitter i superfina lokaler på Kungsgatan 28. Det kan inte bli mera centralt. Delar av lokalen är faktiskt i det Norra Kungstornet. Det är en avslappnad och fin atmosfär där det är lätt att känna sig hemma. Vi brukar faktiskt säga "Välkommen hem till oss på Head Agent", för det är precis så det känns!

And the Gasell goes to...

Head Agent. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!