Head Agent Executive Search

Search Associate

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har flera år utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent erbjuder tjänster inom Executive Search, Talent Acquisition, Executive Interim och Tech.

Head Agents fokus är chefstillsättning inom områdena Management, Försäljning, MarCom, Digital Transformation, Product & Tech samt Affärs- och organisationsutveckling. Vi är ett ledande bolag inom Executive Search. Resan hit har präglats av ett outtröttligt och passionerat arbete för det vi brinner mest för, att skapa värde i människors liv varje dag. Vi arbetar dagligen med att hitta rätt kompetens för en organisation och därför värdesätter vi vikten av att anställa rätt personer till oss. Människor som har samma passion att leverera med högsta kvalitet både till våra kunder, kandidater och till våra kollegor. Genom de personer som utgör Head Agent så fortsätter vi att bygga den kultur som har skapat vår framgång.

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi brinner för att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt för våra kunder och hur avgörande vårt arbete är både för en organisation som helhet och för enskilda individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över att tilldelas det förtroendet och tar på oss ansvaret att alltid göra vårt yttersta för att leverera över förväntan. 

Head Agent grundades med ambitionen att vara en utmanande kraft i vår bransch och det är ett arbete vi aldrig blir klara med. För att fortsätta vara på tårna och att aldrig vara nöjda är det viktigt att ta ombord personer med en drivkraft att utveckla och samtidigt se till att ha riktigt roligt på vägen. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår familj och bidra på vår resa.

Har du kanske också precis avslutat din akademiska utbildning och ser dig om efter ditt första jobb? Eller också har du arbetat några år, men kan inte släppa tanken på hur spännande det skulle vara att arbeta med rekrytering och Executive Search? Låt oss berätta lite mer om hur det verkligen är.

Rollen som Search Associate.

Som Search Associate hos oss är du ytterst ansvarig för den initiala relationen med våra kandidater, en uppgift som är oerhört viktig för oss på Head Agent. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten hos några av Sveriges starkaste varumärken, telefonintervjuer, annonsskrivning till referenstagning. Jobbet ger dig en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av rekrytering eller annat område inom HR
  • Skriva och prata svenska obehindrat
  • Projektbaserat arbete där du arbetat mot olika kontaktytor

Personlighet.

Head Agent är ett värderingsstyrt företag där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på Head Agent gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Du känner dig hemma i en personlig arbetsmiljö och du, precis som vi, värdesätter kombinationen av det professionella kundmötet och leveransen lika mycket som att ha det trevligt med kollegor. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent tillsammans med oss.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Sandra Ekdahl
Search Associate
+46 720 83 26 35
Mail
Malin Johansson
Senior Search Associate
+46 760 10 13 52
Mail
Josefin Fagerlund
Senior Search Associate
+46 730 20 93 00
Mail
Viktor Bornebusch Lundeberg
Search Associate Manager & Executive Search Consultant
+46 733 09 19 78
Mail