Head Agent

Search Associate

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har fyra år i rad utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent är huvudbolaget inom Head Agent Group som även består av Head Agent Interim och Talent Acquisition Services bolaget Your Agent. Opportunity Starts Here.

Var du snabbast på pussel som barn? Är du den i kompisgänget som gör research för att hitta vilken restaurang ni ska till härnäst? Skulle det inte vara några konstigheter för dig att skruva ihop en möbel, lösa korsord och prata i telefon samtidigt? Har du kanske också precis avslutat din akademiska utbildning och ser dig om efter ditt första jobb? Eller också har du arbetat några år, men kan inte släppa tanken på hur spännande det skulle vara att arbeta med rekrytering och Executive Search? Låt oss berätta lite mer om hur det verkligen är.

Rollen som Search Associate.

Som Search Associate hos oss är du ytterst ansvarig för den initiala relationen med våra kandidater, en uppgift som är oerhört viktig för oss på Head Agent. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten hos några av Sveriges starkaste varumärken, telefonintervjuer, annonsskrivning till referenstagning. Jobbet ger dig en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • Skriva och prata svenska obehindrat
  • Du har visat prov på uthållighet och envishet, kanske var det du som vände underläget till vinst i fem-kampen på midsommarfesten
  • Projektbaserat arbete med många olika typer av människor.

Personlighet.

Head Agent är ett värderingsstyrt företag där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på Head Agent gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent tillsammans med oss. 

Meriterande.

  • Du har tidigare arbetat inom rekryteringsbranschen och/eller ett arbete som är uppsökande via telefon. Har du en röst lika bindande som Morgan Freeman, ännu bättre.
  • Du älskar vinägerchips, annars finns risk att du blir lite besviken på varje AW.
  • Du känner dig hemma i en personlig arbetsmiljö och du, precis som vi, värdesätter kombinationen av det professionella kundmötet och leveransen lika mycket som när bubblet poppas på fredagen.

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Malin Johansson
Office Manager & Search Associate
+46 760 10 13 52
Mail
Josefin Fagerlund
Search Associate
+46 730 20 93 00
Mail
Christine Lacotte Olsson
Talent Acquisition Consultant
+46 735 43 55 23
Mail
Viktor Bornebusch Lundeberg
Search Associate Manager & Executive Search Consultant
+46 733 09 19 78
Mail