Reforce är ett av världens första RaaS-företag (Results as a Service). Google var ett av de första företagen inom SaaS (Software as a Service) med en ny typ av tjänste- och funktionsavtal. RaaS innebär, förutom leverans av funktioner, även att avtalet innehåller kundens beteendeförändring, ökad omsättning och vinst. Reforce garanterar minst +30% förbättring inom de områden de kontrakteras. Reforce startades 2004 i Boston och Stockholm. Genom att arbeta likartat, utvecklades metod, tjänster, verktyg och produkt tillsammans med VD:ar, chefer och anställda. Sedan 2012 har företaget investerat över 52 MSEK i produkten ReExecute, som lanserades i januari 2015. Andelen RaaS-avtal har kraftigt ökat från noll och står 2016 för över 90% av företagets omsättning.

Affärsstrateg

Vår passion är att skapa värde för våra kunder genom att säkerställa och accelerera deras strategier. Delar du vår passion och vill arbeta nära seniora befattningshavare för de ledande varumärkena i Norden, EMEA och USA? Vill du bli en del av ett entreprenöriellt och ambitiöst team med högt i tak? Bra! Vår ambition är att hitta nästa nyckelspelare som vill följa med på vår resa!

Reforce är ett unikt företag och vi letar efter extraordinära människor. Vi hoppas att du blir nyfiken nog för att på egen hand ta reda på mer om oss, vad vi gör, hur vi gör det och vilka resultat vi uppnår. Tillsammans kan vi fortsätta utmana och göra något helt unikt!

Vilka egenskaper behöver jag?

Vi vet av erfarenhet att några egenskaper är extra viktiga för att lyckas hos oss:

 • Hög arbetsförmåga
 • Förkärlek för struktur
 • Självförtroende utöver det vanliga
 • Viljan att lära sig ett unikt sätt att arbeta
 • En stark drivkraft i att jobba tillsammans med högpresterande kollegor
 • Lösningsorienterad
 • Tillräckligt säker på din förmåga för att våga vara ödmjuk

Erfarenhet då?

Vi tror att du har minst några års erfarenhet från ett större konsultbolag eller som intern expert inom ett globalt företag men känner att du har mer att ge för att få utlopp för din fulla potential. Du längtar efter att din karriär ska ta fart på riktigt och vill visa vad du verkligen går för!

Även om dina egenskaper och din inställning är allra viktigast ser vi gärna att du har erfarenhet inom t.ex. transformationsprojekt, projektledning, management consulting, processkartläggning, strategi och analys, change management, operativ utveckling eller implementation av applikationer inom CRM, marketing automation eller liknande.

För att jobba hos oss behöver du även behärska såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift. Ett tredje språk är meriterande men inget krav.

Vad erbjuder vi dig?

Som anställd hos oss lovar vi dig att:

 • Du kommer bli en del av ett framgångsrikt team med några av världens främsta talanger
 • Du kommer arbeta med seniora beslutsfattare hos våra kunder från dag ett
 • Du får möjlighet att bli partner i ett företag under kraftig tillväxt
 • Du kommer få uppleva en snabb och stark personlig utveckling
 • Du kommer få delta i vårt unika träningsprogram samt mentorprogram

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.