Head Agent

Praktik på Head Agent.

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vi sitter i finfina lokaler mitt i centrala Stockholm. Hos oss är det resultatet av ditt arbete som räknas, vilket innebär att du har stor frihet under ansvar. Vi som arbetar här brinner för vårt arbete och ger oss inte förrän vi nått hela vägen mål, vilket betyder en signerad, och exalterad, kandidat. Enligt SvD i december så lever också envisa människor längre, vilket minst sagt bådar väldigt gott för oss alla. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Jakten på The perfect match. Head Agent har för fjärde året i rad utsetts till DI Gasell, vilket betyder att vi tillhör ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna.

Är du i en avslutande fas av dina studier och är nyfiken på hur Executive Search och Head Hunting fungerar i praktiken samt vill få en unik inblick i arbetsmarknaden? Du läser kanske ekonomi, HR, psykologi eller liknande och söker en praktikplats där du får omvandla teori till praktiska kunskaper vad gäller rekrytering av roller inom marknad, försäljning och affärsutveckling.

Vi söker dig som lockas av att vara med och utmana den traditionella rekryteringsbranschen tillsammans med oss! Vi ser gärna att du har minst 10 veckors praktik och kan vara här på heltid. Vi erbjuder en praktikplats där du får utmanas, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss!

Vad får du göra som praktikant hos oss? Under din tid som praktikant testar du på rollen som Search Associate. Rollen innebär att du är ytterst ansvarig för den initiala relationen med våra kandidater. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten hos några av Sveriges starkaste varumärken, telefonintervjuer, annonsskrivning till referenstagning. Praktik hos Head Agent ger dig en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Vem vi tror att du är?

Head Agent är ett värderingsstyrt företag där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på Head Agent gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål tillsammans med andra. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent tillsammans med oss. 

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig! 

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Tove Sjöberg
Senior Search Specialist
+46 723 01 01 94
Mail