LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter med 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.Vi är specialister på finansiering och hantering av leasingbilar, över hela världen. Trots våra över femtio år i branschen utmanar vi ständigt våra kunskaper för att kunna fortsätta att stödja våra kunder med de bästa programmen och systemen.LeasePlan genomför en spännande utvecklingsresa med nya ägare, ledning och anpassning till förändrade kundbeteenden. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder elbilar, bilpooler och allt från leasing till kompletta mobilitetslösningar för ett modernt samhälle.

Commercial Manager

LeasePlan befinner sig i en spännande transformationsresa där stort fokus ligger i att möta kundernas efterfrågan i en alltmer digitaliserad omvärld. Som Commercial Manager kommer kunden och affären att vara i fokus och du ansvarar för att sätta den kommersiella strategin kring marknadsföring, PR, kommunikation och kunderbjudanden. En annan viktig del i rollen är att utveckla och implementera nya koncept och erbjudanden mot nya målgrupper.

Erfarenhet och kompetens.

  •        Minst fem års erfarenhet från B2B & B2C-marknadsföring, från byrå eller linjeroll
  •        Erfarenhet av framtagande och implementering av koncept och kunderbjudanden för B2B & B2C
  •        Vana av att agera projektledare och driva flera projekt parallellt
  •        Positivt om du har erfarenhet av PR & kommunikation
  •        Erfarenhet av att ha P&L-ansvar
  •        Relevant akademisk utbildning 

Personliga egenskaper.

Som person ser vi att du är självgående, ambitiös och innovativ samt att du gillar att arbeta i en miljö med högt tempo med snabba omprioriteringar. Du är kommersiell med ett starkt affärssinne som vill vara med och driva LeasePlans spännande resa i en internationell miljö.

 

För mer information om rollen, vänligen kontakta Matilda på matilda.segelstrom@headagent.se eller Cecilia Brinck på cecilia.brinck@headagent.se 

Matilda Segelström
Senior Researcher

+46 760 10 13 52
matilda.segelstrom@headagent.se
Cecilia Brinck
Executive Search Consultant & Sales Manager

+46 736 19 85 15
cecilia.brinck@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.