LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter med 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.Vi är specialister på finansiering och hantering av leasingbilar, över hela världen. Trots våra över femtio år i branschen utmanar vi ständigt våra kunskaper för att kunna fortsätta att stödja våra kunder med de bästa programmen och systemen.LeasePlan genomför en spännande utvecklingsresa med nya ägare, ledning och anpassning till förändrade kundbeteenden. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder elbilar, bilpooler och allt från leasing till kompletta mobilitetslösningar för ett modernt samhälle.

Partnership Manager

LeasePlan genomför en spännande utvecklingsresa med anpassning till förändrade kundbeteenden och ser fram emot att erbjuda sina kunder till kompletta mobilitetslösningar för ett modernt samhälle. Nu bygger LeasePlan upp en ny partnerskapsmodell med fokus på att bredda sortimentet och ta fler marknadsandelar i Sverige. Vill du vara en del av ett dynamiskt team i ett marknadsledande internationellt företag? Är du driven och innovativ gällande erbjudanden och samarbeten med externa parter och vill driva din egen försäljning? Nu söker LeasePlan efter en Partnership Manager till Stockholm som kommer utveckla och driva LeasePlans partnerverksamhet.

Som Partnership Manager kommer du att jobba dedikerat med affärsutveckling i form av partnerskap; göra marknads- och konkurrensanalyser, definiera potentiella prospekts, bygga business cases/sätta affärsplaner, samt äga implementeringsprocessen av nya partnerskap från ax till limpa.

Rollen rapporterar till Head of SME/PL & Digital Transformation.

Arbetsuppgifter

  • Identifiera potentiella prospekt, och sätta upp partnerskap med små och medelstora företag (0-200 anställda).

  • Utveckla nya kunderbjudanden/affärsplaner som ska generera värde och intäkter för såväl LeasePlan och dess partners.

  • Göra analyser, och vara drivande i att hitta förbättringspotential i redan existerande partnerskap.

  • Vara proaktiv i att generera nya partnerskap för Leaseplan, och äga hela processen av att sätta upp ett nytt partnerskap; från prospektering till implementering. 

Erfarenheter

  • Minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet inom affärsutveckling med fokus på partnerskap. Troligtvis med bakgrund från tjänste- eller servicesektorn.

  • Vana att ta fram kunderbjudanden och affärsplaner/Business Case, samt att ansvara för hela försäljningsprocessen.

  • Vana att hantera seniora stakeholders, samt att föra dialoger på C-level nivå.

  • Erfarenhet av att arbeta med moderna CRM-verktyg.

  • Relevant akademisk utbildning.

Personliga egenskaper

  • Som person är du affärsorienterad, resultatorienterad, kreativ, samt ser möjligheter i vad som kan utvecklas avseende nuvarande och framtida partnerskap. Vidare är du kommunikativ, prestigelös, drivs av utmaningar, och trivs i ett snabbrörligt sammanhang. 

Jonas Heilborn
Search Associate

+46 735 29 06 78
jonas.heilborn@headagent.se
Cecilia Brinck
Senior Executive Search Consultant & Sales Manager

+46 736 19 85 15
cecilia.brinck@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.