Unifaun är den klart ledande leverantören av TA-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör. Varje dag skickas över 800 000 sändningar av 100 000 olika företag genom deras TA-system och dom utgör på så sätt en central del i europeisk logistik. Unifaun har haft en kontinuerlig tillväxt från starten och fortsätter sin starka utveckling.

Key Account Manager

Vill du jobba med ett starkt varumärke i en framtidsbransch? Triggas du av komplexa införsäljningsprocesser som innehåller konsultativa inslag? Unifaun har haft en kontinuerlig tillväxt från starten och fortsätter sin starka expansion och är inne i en period av stark tillväxt inom flera viktiga kund- och partnersegment. Därför söker vi nu en Key Account Manager till vårt Enterprise-team med fokus på att växa vår affär inom storkundsegmentet.Att arbeta inom vår säljorganisation innebär att du bidrar till att skapa lönsamma och långsiktigt bra affärer för nya och befintliga kunder oberoende av nationella gränser. Kort sagt är du en nyckelspelare för att växa vår storkundsaffär inom den globala Transport Management-marknaden. En stor del av försäljningsarbetet är att  använda existerande kunders ”Nordic foot print” med Unifaun och lyfta kunden till andra länder och andra världsdelar.

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för att utveckla försäljningen av våra produkter inom storkundsegmentet genom att arbeta med allt från att identifiera nya leads till att bearbeta befintliga affärsrelationer inom segmentet. Vår kundbas är bred och inrymmer verksamheter inom en mängd olika branscher med den gemensamma nämnaren att de har behov av ett professionellt, kvalitativt och effektivt sätt att hantera sina logistik- och transportlösningar. Utmaningen i rollen handlar i mångt och mycket om att identifiera behov och adressera vilka möjligheter vårt erbjudande skapar. Till din hjälp kommer du bland annat ha Unifauns existerande kundbas, ett starkt erbjudande till marknaden och ett mycket starkt varumärke inom Transport Management. Vår samlade expertis är också något som alltid finns till hands.

Ansvar och uppgifter.

  • Ansvar för hela säljprocessen, från prospektering till avslut
  • Ansvara för, eller som del i ett team arbeta kvalitativt med Account Management
  • Identifiera och bearbeta nya potentiella kunder och partners
  • Medverka på events anordnade av Unifaun eller partners

Kvalifikationer och erfarenheter.

  • Akademisk utbildning
  • Minst fem års erfarenhet av komplex försäljning varav minst tre år försäljning av affärssystem
  • Mycket god förståelse för logistik- och/eller transportflöden.
  • Gedigen erfarenhet av affärsprocesser kopplade till IT.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som KAM hos Unifaun har du stor förståelse och förmåga att sätta dig in i kundens affärs- och logistikprocesser. Du är strukturerad, nyfiken, har en intellektuell skärpa samt ett starkt säljdriv. Du tycker om att ha många kontaktytor, att jobba i team och att dela med dig av din kunskap till andra. Du är mycket duktig på att skapa förtroende och trygga kunden genom en hög grad av affärsmannaskap, professionalism och ett starkt personligt engagemang.

Staffan Öster
Executive Search Consultant

+46 735 39 88 76
staffan.oster@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.