Developer Intern

Vill du jobba på ett ställe där du tittar mer på klockan än dina resultat, ständigt slås av likgiltigheten i dina kollegors ögon, ingen ser eller märker vad du gör, hellre tar en toapaus än att tänka på dina ****tråkiga arbetsuppgifter och där ordet utmaning ses som något läskigt, obekant och fullständigt onödigt – då är inte vi rätt för varandra. 

Vill du istället vara med från början på ett uppstartsbolag med väldigt höga ambitioner där du snabbt förväntas (och får) ta stort ansvar – välkommen! För dig som vill vara med och revolutionera den traditionella rekryteringsbranschen och tycker det är spännande med nya innovativa digitala lösningar erbjuder vi en praktikplats där vi hoppas du får utmanas, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss.

Vi är ett litet gäng och sitter tillsammans med trefaldiga gasellbolaget (tillika systerbolaget) Head Agent i ett av Kungstornen på Kungsgatan i Stockholm. 

Du kommer få praktisk erfarenhet av utveckling och utvecklingsmetodik i allmänhet. Då bolaget är i ett så pass tidigt stadium finns det ingen brist på utmaningar och du kommer att få vara delaktig i hela utvecklingsprocessen. Det finns stor möjlighet att vara med och påverka designval och även tekniska val. Vår applikation är byggd i React & React Native med en back end i Go (Golang). Vi tror att du är bekväm i HTML, CSS och JavaScript samt har erfarenhet av att jobba med API:er. Erfarenhet av designverktyg (InDesign, Invision eller Sketch) och frameworks som React / React Native är meriterande men absolut inte ett krav. Det viktigaste är att du brinner för det du gör och inte är rädd för att gå ut på djupt vatten och att lära dig nya saker. Vill du heltidspraktisera i minst 10 veckor så vill vi att du mejlar irecommendsweden@gmail.com och berättar vad som intresserar just dig. 

Förtydligande: Detta handlar alltså nu i början om en obetald praktikplats.

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.