Developer Intern

Vill du arbeta någonstans där du tittar mer på klockan än dina resultat, ständigt slås av likgiltigheten i dina kollegors ögon, och ingen ser eller märker vad du gör? Där du hellre tar en toapaus än att tänka på dina ****tråkiga arbetsuppgifter, och där ordet utmaning ses som något läskigt, obekant och fullständigt onödigt? Då kommer vi inte vara rätt för varandra.

För dig som vill vara med och revolutionera den traditionella rekryteringsbranschen och tycker det är spännande med nya innovativa digitala lösningar erbjuder vi en praktikplats där du kommer utmanas, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss. Vi har en app och webblösning som gör det enklare, och roligare att tipsa om personer i sitt nätverk – så att företag kan rekrytera snabbare, billigare och mer träffsäkert.

Vi är ett uppstartsbolag med höga ambitioner på en spännande tillväxtresa, och du kommer snabbt att förväntas (och få) ta stort ansvar. Vi är ett litet gäng som sitter tillsammans med trefaldiga gasellbolaget (tillika systerbolaget) Head Agent, i ett av tornen på Kungsgatan i Stockholm.

Vi söker efter dig som är i början av din karriär, som är ute efter att få praktisk erfarenhet av utveckling och utvecklingsmetodik. Vår applikation är byggd i React och React Native, med en back end i Go (Golang). Då bolaget är i ett så pass tidigt stadium råder det ingen brist på utmaningar, och du kommer att bli delaktig i hela utvecklingsprocessen; som att påverka val rörande både design och teknik.

Vi hoppas att du:

  • Är bekväm i HTML, CSS och JavaScript.
  • Antingen har exponerats för designverktyg som InDesign, Invision eller Sketch, eller motiveras av att lära dig mer om JS-frameworks som React.
  • Verkligen brinner för det du gör, och inte är rädd för att gå ut på djupt vatten och att lära dig nya saker.

Vill du heltidspraktisera i minst 10 veckor, så vill vi att du mejlar irecommendsweden@gmail.com och berättar vad som intresserar just dig. 

Vill du läsa mer? Gå in på https://irecommend.se

Förtydligande: I början handlar detta om en obetald praktikplats.

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.