Customer Success intern

Vill du jobba på ett ställe där du tittar mer på klockan än dina resultat, ständigt slås av likgiltigheten i dina kollegors ögon, ingen ser eller märker vad du gör, hellre tar en toapaus än att tänka på dina ****tråkiga arbetsuppgifter och där ordet utmaning ses som något läskigt, obekant och fullständigt onödigt – då är inte vi rätt för varandra.

Vill du istället vara med från början på ett uppstartsbolag med väldigt höga ambitioner där du snabbt förväntas (och får) ta stort ansvar – välkommen! För dig som vill vara med och revolutionera den traditionella rekryteringsbranschen och tycker det är spännande med nya innovativa digitala lösningar erbjuder vi en praktikplats där vi hoppas du får utmanas, utvecklas och ha roligt tillsammans med oss.

Vi är ett litet gäng och sitter tillsammans med trefaldiga gasellbolaget (tillika systerbolaget) Head Agent i ett av Kungstornen på Kungsgatan i Stockholm.

Vi vill att du ska få praktisk erfarenhet av både proaktiv nykundsförsäljning och av att utveckla befintliga kunder samtidigt som vi gärna ser att du är delaktig i affärsutvecklingen i stort. Om du tycker detta låter intressant och vill heltidspraktisera i minst 10 veckor, mejla irecommendsweden@gmail.com och berätta vad som intresserar just dig.

Förtydligande: Detta handlar alltså nu i början om en obetald praktikplats

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.