Indicate me är ett nystartat bolag som utvecklat en helt ny digital plattform som bidrar till ökad kvalitet och effektiviseringar inom kundservice. Företagets avancerade webbtjänster är mycket användarvänliga och enkla att lära sig, vilket idag är helt nödvändigt för att få tid till genomförande och förbättringar med fokus på kontakten med kund snarare än IT.
 
Indicate me är ett dotterbolag till Releasy Customer Management, en av Sveriges ledande outsourcingleverantörer med ca 25 uppdragsgivare inom branscher som media, e-handel, resor, lojalitetsprogram och telekom. Företaget tar hand om sina uppdragsgivares kundservice och försäljning i alla kanaler, exempelvis sociala medier, chat, mail och telefon. Releasy har ökat från ca 300 medarbetare till över 1000 medarbetare under de senaste tre åren.

Growth Manager

Indicate me befinner sig i en spännande tillväxtfas och söker nu en driven, engagerad och självgående Growth Manager. I rollen kommer du ansvara för att, tillsammans med VD, kontinuerligt utveckla Indicate me’s affär med primär uppgift öka tillväxten under kommande åren, alltid med åtanke att skapa så stort värde för kund som möjligt.

Produkten har fått mycket god respons och har redan nu en hög efterfrågan på nordiska marknaden, men har även stor internationell marknadspotential. Growth Manager kommer att ha det övergripande ansvaret för att stimulera tillväxten på alla tänkbara sätt. Detta innebär att tillväxtarbetet inte är begränsat till Sverige, utan även i Norden såväl som Europa. Du kommer att vara ansvarig för att driva tillväxten i flera säljkanaler, men framförallt att strategiskt arbeta med att bygga upp partnerförsäljning.

Vi söker dig som trivs i ett entreprenöriellt och snabbväxande sammanhang, där du får chans tillsammans med VD att utveckla ett bolag på flera marknader. Tjänsten rapporterar direkt till VD och är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra norr om Stockholm.

Dina arbetsuppgifter fokuseras på.

 • Tillsammans med VD arbeta affärsutvecklande och strategiskt genom hela bolaget, gällande marknad såväl som försäljning och produktutveckling, alltid med fokus på tillväxt
 • Utveckla en tillväxtplan för bolaget, bl.a. strategi och processer kring nya försäljningskanaler såsom partnersamarbeten
 • Jobba med att etablera och utveckla relationer med partners och utbilda dessa
 • Utveckla befintliga och potentiella nya kunder
 • Vara delaktig i andra delar av organisationen kopplat till tillväxten såsom marknad
 • Agera rådgivare i både interna och externa projekt för att optimera användningen av Indicate me’s system och säkerställa bästa kundupplevelse

Kvalifikationer.

 • Högskoleutbildning eller motsvarande
 • Ca 5 års arbetslivserfarenhet av antingen konsultbakgrund, affärsutveckling eller B2B försäljning
 • Meriterande med erfarenhet från liknande tjänster eller andra SaaS-lösningar
 • Meriterande med erfarenhet av partnerskapsförsäljning

Vi söker nu dig som.

 • Är självgående och initiativrik, får saker att hända och tar ansvar för resultatet – en DO:er som trivs i en miljö som präglas av ”Trial and Error”
 • Gillar ett högt tempo i en resultatdriven organisation
 • Är ambitiös och högpresterande med ett starkt personligt driv
 • God förståelse för affären
 • Besitter en strategisk höjd med intellektuell skärpa
 • Har en förmåga att skapa starka affärsrelationer 

Indicate me erbjuder dig.

På Indicate me får du det bästa av två världar – den snabbväxande startup-kulturen med en stabil och kapitalstark långsiktig ägare. Du blir del av ett litet, tight och kompetent team som precis har påbörjat en kraftig tillväxtresa. Tjänsten är en spännande och kommersiell nyckelroll i direkt anslutningen till företagets ledning där du har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets fortsatta utveckling. Du sätter själv grunden och förutsättningarna för dina fortsatta karriärmöjligheter inom koncernen. 

För eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta Caroline Allmér; caroline.allmer@headagent.

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.