PeopleProvide vet att moderna och välmående företag och organisationer är framgångsrika tack vare att de har de bästa medarbetarna. PeopleProvide grundades 2013 och består av närmare 30-tal anställda. Bolaget har en målsättning att ha en fortsatt stark tillväxt 2018. Dessutom ingår ett ännu större nätverk av konsulter vilka genom PeopleProvide ser till att tillhandahålla de allra bästa specialisterna inom HR & ekonomi efter våra kunders behov. En leverans från PeopleProvide tillkunder ska bidra till ökad lönsamhet och framgång, oavsett om det gäller HR och omstrukturering eller rekrytering.
PeopleProvide bygger sitt arbete på Enkelhet, Effektivitet och Engagemang! Våra värdeord genomsyrar hela verksamheten, både internt och externt.

Client and people provider

Din roll är att synliggöra bolaget genom en stark marknadsnärvaro hos framförallt nya men till viss del även befintliga kunder. Du driver och ansvarar för hela säljprocessen och kommer också att vara en viktig spelare genom hela leveransen till kunden. Du har erfarenhet från branschen alternativt att du har rekryterat själv i dina tidigare uppdrag.

Du är ambitiös och förstår att försäljning är ett hantverk som kräver lika mycket systematik som relationsbyggande och omtanke. Du är mål- och resultatorienterad och du har ambitioner att växa in i ledande roll. Du är en affärsmässig och nätverksbyggande person med hög social kompetens, som trivs i mötet med andra människor. Du är en god kommunikatör och uttrycker dig väl i svenska i både tal och skrift.

På PeopleProvide firar vi gemensamma segrar och jobbar tillsammans i team. Det är en för alla och alla för en som gäller! Du älskar att samarbeta och att driva affärer från första samtalet till en nöjd kund. Dock måste du ha ett eget inre driv och en självgående energi som genererar aktiviteter och skapar affärer. På PeopleProvide kommer du till ett väldigt dynamiskt bolag i stark tillväxt

Egna tankar och idéer till förändringar eller förbättringar tas varmt emot i denna platta organisation och det är aldrig långt till beslut. Vi välkomnar initiativ och handlingskraft. Vårt affärsfokus är starkt, vi älskar att tävla, vinna och samtidigt har vi väldigt kul på jobbet.

Ta chansen och bli vår nästa provider!

 

 

 

Rebecca Kjellberg
Search Associate

+46 735 04 71 43
rebecca.kjellberg@headagent.se
Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant

+46707908741
annika.wahlstedt@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.