Med Sitoos molnbaserade kassasystem kan retailkedjor bedriva modern och lönsam handel. Butikernas kunder kan röra sig friktionsfritt mellan fysiska butiker och e-handel vilket ger en bättre service och fler försäljningsmöjligheter. Tekniken är världsledande och används av butikskedjor såsom Lagerhaus, Åhléns Outlet och J.Lindeberg.
Sitoos molnbaserade kassasystem kan hantera stora transaktionsvolymer och är anpassat för olika marknaders legala krav, språk, valutor, och betalsätt. I dag används Sitoo av kedjor med butiker i Norden, Europa, USA och Australien.
Sitoo AB är ett svenskt företag med huvudkontor i Stockholm.

Sales Manager

Bli en del av team Sitoo.

Vill du vara med och revolutionera den fysiska handeln genom att digitalisera butikerna och knyta ihop dem på ett sömlöst sätt med online försäljning? Vi växer så det knakar och behöver fler fantastiska människor till vårt team. Vi är på ständig jakt efter drivna medarbetare med intressanta kunskaper som besitter en förmåga och nyfikenhet att lära sig mer. Har du en stark drivkraft, intresserad av it och teknik och vill vara med och revolutionera vårt sätt att handla och driva butik är du välkommen att kontakta oss.

Vi söker en Sales Manager som ska fokusera på att skapa affärer i Sverige och Europa. Du kommer bland annat att arbeta internationellt med att driva hela affären från första möte, offertskrivning till signering. Som Sales Manager kommer du även att hålla inspirerande dragningar inför bolagsledningar om digitaliseringens betydelse för retailbranschen. 

Din kompetens och erfarenhet. 

  • +5 års arbetslivserfarenhet av komplex B2B försäljning mot stora företag.
  • Gärna bakgrund som Key Account Manager inom tech eller retail sektorn, E-com Manager eller Retail Manager.
  • God kunskap om och förståelse för stora butikskedjors uppbyggnad och utmaningar.
  • Säljchefs-potential.
  • Bevisat resultat från framgångsrik försäljning.
  • Erfarenhet av molntjänster är meriterande.

Personliga egenskaper.

Som person drivs du av att hitta nya affärer och utvecklingsmöjligheter. Du är duktig på att sälja in dina idéer till andra samtidigt som att du är uthållig. Du har en god kunskap och förståelse för en stor butikskedjas uppbyggnad och utmaningar. Vidare kan du förhandla på högsta nivå och har en god ekonomisk förmåga att bedöma värdet av olika affärsalternativ. Men viktigast av allt – du älskar att göra affärer!

Du rapporterar till VD Jens Levin och är en del av bolagets säljteam. Man utgår från Stockholm men en del resor förekommer i tjänsten.

Det är meriterande med erfarenhet av molntjänster samt om du har förståelse från retailkedjornas utmaningar.

För mer information vänligen kontakta Matilda Segelström matilda.segelstrom@headagent.se 0760101352 eller Josefin Johansson josefin.johansson@headagent.se 0706012586

 

Matilda Segelström
Senior Search Associate

+46 760 10 13 52
matilda.segelstrom@headagent.se
Josefin Johansson
Search Consultant & Talent Manager

+46 706 01 25 86
josefin.johansson@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.