Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Koncernen omsätter närmare 9 miljarder SEK och har cirka 9 000 medarbetare med verksamhet i fyra länder och huvudkontor i Solna, Stockholm. Nobina är branschledare i termer av lönsamhet, utveckling samt initiativ för en sundare bransch.Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. De ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktideteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. I Nobina Sverige har idag ca 6500 medarbetare med verksamhet i hela landet.  Nobinas framgångar bidrar till ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader.Nobina är ett modernt bolag med tydliga värderingar, där IT funktionen är en integrerad del av en spännande verksamhet. Sedan juni 2015 är Nobina AB noterat på NASDAQ OMX. Mer information återfinns på www.nobina.com 

Trafikplanerare

Vill du jobba i ett företag vars framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader? På Nobina arbetar de för att tillhandahålla en prisvärd och effektiv kollektivtrafik och det gör de genom sina medarbetare. 

Nobina erbjuder:

Nobina erbjuder dig en utmanande roll där du får planera och utveckla kollektivtrafiken samt en miljö där det alltid finns mer att lära och där du hela tiden ges nya utmaningar att hitta de smartaste lösningarna för. Arbetet innebär att arbeta med trafikutbud och tidtabeller som förbättrar resmöjligheter och bidrar till de branschgemensamma målen om fördubbling av resandet och marknadsandelen för kollektivtrafiken. Arbetet handlar också om att i samverkan med trafikområdet och facket ta fram en effektiv och hållbar planering för förare och fordon, ett helhetstänk, för att trafiken ska fungera så bra som möjligt. Nobinas trafikplanerare ansvarar för att ta fram enkla, kundanpassade trafiklösningar som också ger förutsättningar för en stabil och effektiv trafikdrift. 

Om tjänsten: 

Som trafikplanerare kan man arbeta med den första delen dvs att utarbeta resmöjligheter och tidtabellslösningar där kundernas behov och krav är styrande. Det gör du i nära samarbete med våra uppdragsgivare som är beställare av kollektivtrafik. Du utreder och analyserar resbehov och gör uppföljning av levererad trafik. Du samordnar vårt arbete med tidtabeller i området. I den andra delen som utgår från tidtabellslösningarna görs långtidsplanering av fordonsuppdrag, tjänsteutformning och arbetsscheman för förare. Det görs enligt plan i nära samarbete med trafikområdet och i samverkan med facket. I båda fallen har du Hastus till din hjälp som är ett avancerat datastöd. 

Din bakgrund: 

Du tycker att det är stimulerande att genom samarbete bidra till kollektivtrafikens utveckling. För att trivas i tjänsten är det fördelaktigt att du är van att arbeta efter tidplaner och att arbeta i en föränderlig miljö. 

Du har relevant högskoleutbildning – gärna med någon inriktning mot logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du behärskar Office-paketet. Du är van att arbeta i projektform och kan ta ledande och drivande roller. Du är van att leverera i tid med hög kvalitet. Som person har du lätt för att samarbeta med andra. Du har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift. 

Nobina är ett värderingsdrivet företag och hos dem arbetar människor från världens alla hörn, med olika bakgrund och erfarenheter. De tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. Denna tjänst är placerad på någon av Nobinas kontor: Solna, Landskrona, Göteborg eller Karlstad. 

Nobina välkomnar olikheter! 

Ellinor Alkvist
Search Associate

+46 735 08 35 86
ellinor.alkvist@headagent.se
Malin Dentler
Search Consultant

+46 735 03 48 46
malin.dentler@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.