Isobar Sverige är en kreativ byrå med ett digitalt och socialt hjärta. Vi är 55 nyfikna kommunikatörer med bakgrund inom reklam, digital, social och PR. Vi känner att vi har hittat en bra formel på hur en nutida byrå ska vara, och vi växer så det knakar. Här kan du bidra till utvecklingen samtidigt som du utvecklas tillsammans med oss. Vi på Isobar Sverige jobbar med varumärken som Kia Motors, Mondelez, Netflix, P&G och Coca Cola. Globalt består vi av över 6 000 personer på 45 marknader och i sin tur är vi en del av Dentsu Aegis Network. Vi vill nu stärka Isobar med en person som ser helheten, från reklam via digitala kanaler till hemsidor, användarupplevelser och tjänster.

Account Director

Isobar har de senaste åren positionerat sig allt tydligare och stärker nu byrån med ytterligare en Account Director. I din roll arbetar du nära byråns viktigaste uppdragsgivare. Tillsammans med strateger, planners och kreatörer initierar du strategier, konceptarbeten, kampanjer och olika typer av varumärkesstärkande lösningar. Du agerar stöd och rådgivare gentemot dina kunder likväl som du utvecklar dem och det interna teamet. På Isobar finns professionella och erfarna produktionsledare som tar vid tidigt i processen. Som Account Director ingår du i vårt projektledar-team. Tjänsten präglas av att strukturera, kvalitetssäkra, driva processer, hålla presentationer, utveckla kunden och ha ett helhetsperspektiv i projekten. I rollen ligger också ett budgetansvar för de kunder du jobbar med.

Vem är du?

Vi söker dig som idag arbetar i liknande roll på byrå. Du har ett gediget intresse och en stor förståelse för vad god reklam och kommunikation kan åstadkomma. Din förmåga att leda och inspirera kommer väl till pass både internt och mot dina uppdragsgivare. Rollen kräver inte att du är varumärkesstrateg men som Account Director har du ett strategiskt förhållningssätt. På Isobar ställer vi höga krav på kvalité och i din roll kommer du ansvara för att den kreativa och kommunikativa nivån möter kundens önskemål. 

Här arbetar vi i strategiska och kommunikativa uppdrag med tyngdpunkten på det digitala. Transparens, ödmjukhet, höga ambitioner, nyfikenhet, humor och energi genomsyrar Isobar. Väl genomtänkta processer skapar dynamik och bidrar till en bra kultur där vi har ett prestigelöst förhållningssätt till varandra.

Kompetens

Vi söker dig som:

  • Har minst 6 års arbetslivserfarenhet som projektledare på byrå inom reklam och kommunikation
  • Har arbetar med större kunder och varumärken, gärna även med internationellt scope
  • Har erfarenhet av både kommunikationsstrategiska och digitalt fokuserade projekt
  • Har vana och erfarenhet av integration mellan reklam, web, sök, socialt och innehåll
  • Har en hög social kapacitet
  • Känner dig trygg med ett budgetansvar där införsäljning ingår i rollen
  • Trivs med agila arbetssätt i högt tempo och har förmågan att hålla ihop ett team med många olika kompetenser
  • Har en vilja att vara med i teamet och med full kraft göra Isobar ännu bättre
  • Meriterande med erfarenhet av större reklamprojekt såväl som projekt inom webbutveckling/UX och CRM

Vi erbjuder

Samarbetet mellan Dentsu Aegis Networks alla bolag gör att vi kan erbjuda våra kunder och medarbetare en unik kompetens av holistiska och integrerade kommunikationslösningar. Vi erbjuder attraktiva karriärmöjligheter, talangprogram och utbildningar i ett branschledande kommunikationsnätverk. Här bevaras varje enskild individs styrkor och intressen och får möjlighet att vara sig själv, utvecklas och nå sin fulla potential. Inom samtliga bolag i Dentsu Aegis Network-koncernen jobbar vi aktivt med att ständigt utveckla våra medarbetare och ledare. Samtliga svenska bolag är miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas och vi jobbar aktivt med vårt sociala och miljömässiga ansvarstagande som arbetsgivare och medmänniskor.

Anton Wennström
Search Consultant

+46 735 07 84 27
anton.wennstrom@headagent.se
Ellinor Alkvist
Search Associate

+46 735 08 35 86
ellinor.alkvist@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.