Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har ca 200 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation. https://www.youtube.com/watch?v=diyueOMToAA&list=PLUmPDHiTCG0P2n6lVfZWOS3-xxSFvt_fj

Marketing Manager

Som en del av det svenska Zmarta teamet kommer du att ha en ledande nyckelroll för att säkerställa vår framtida tillväxt och utvecklingen av våra affärsområden på den svenska marknaden. Vi letar efter någon som verkligen känner till marknadskravet på en växande marknad och med kraft och vilja att gå med på vår resa för att ytterligare stärka vår produktportfölj och säkerställa vår ledande ställning i Norden.

Nu söker vi vår nya Marketing Manager till den svenska verksamheten!

Arbetsuppgifter

Din roll kommer att fokusera på marknadsföring / kundförvärv när det gäller taktisk marknadsföring. I det här arbetet kommer du att fokusera på att få in så många lönsamma och korrekta ansökningar till våra olika verksamheter och din framgång kommer att baseras på ett antal kritiska KPIer. Etablering av partnerskap med olika aktörer som kan stödja detta kommer att spela en viktig roll. 

Rollen kommer att fokusera på följande nyckelområden:

 • Affiliate Management
 • DM och taktiska CRM aktiviteter
 • PPC och online marknadsaktiviteter
 • Marketing partners
 • Lokal PR och andra relevanta kanaler

Det är en ny roll i bolaget och du kommer att vara baserad i Stockholm och rapportera till den Svenska VDn. Dessutom kommer du också att ha en stark länk till den centrala marknadsorganisationen som ansvarar för det övergripande varumärkesarbetet i Zmarta Group.

Erfarenheter

Med tanke på rollens komplexitet, med flera affärsområden och en hög grad av dynamisk intern och extern samverkan söker vi en ledare med starka direkta och indirekta ledarskapsförmågor. Vi tror att rätt kandidat är senior nog att driva och utveckla den lokala marknadsföringen baserade på högt uppsatta affärsmål. Detta kommer troligtvis att kräva minst 5 års erfarenhet inom marknadsföringsområdet. Du har dokumenterade resultat från liknande utmaningar och och gärna erfarenhet från finansområdet och/eller en snabbt växande affärs- och teknikinriktad miljö med B2C fokus.

Personliga egenskaper

 • Affärssinne med tyngdpunkt på ROI
 • Flexibel
 • Presteigelös
 • Doer
 • Ger uttryck för en ”sense of urgency” här och nu samtidigt som du är rationell och genomtänkt i ditt agerande
 • Självständig men med god känsla för tvärfunktionella samarbeten och förmåga att prioritera
 • Duktig kommunikatör med en öppen personlighet
 • Flytande i svenska och engelska både muntligt och skriftligt

Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant

+46707908741
annika.wahlstedt@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.