LeasePlan är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har vi kontor i 32 länder fördelade på fyra kontinenter med 7 400 anställda som tillsammans förvaltar 1,67 miljoner fordon.Vi är specialister på finansiering och hantering av leasingbilar, över hela världen. Trots våra över femtio år i branschen utmanar vi ständigt våra kunskaper för att kunna fortsätta att stödja våra kunder med de bästa programmen och systemen.LeasePlan genomför en spännande utvecklingsresa med nya ägare, ledning och anpassning till förändrade kundbeteenden. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder elbilar, bilpooler och allt från leasing till kompletta mobilitetslösningar för ett modernt samhälle.

HR- och Lönepartner

Vill du bredda dina kunskaper inom HR och arbeta i en dynamisk internationell miljö? Nu söker LeasePlan en driven och strukturerad HR- och Lönepartner till huvudkontoret i Stockholm som kommer ha en betydande roll för den växande organisationen.

I rollen som HR- och Lönepartner kommer du ha en bred roll med spännande och utvecklande arbetsuppgifter inom både Kompetensutveckling och HR- och Lönefrågor. Du kommer att vara nyckelpersonen som tar lead i projektet att strukturerar upp LeasePlans arbete inom kompetensutveckling. Du kommer därmed att ansvara för att sätta processer och utveckla det interna arbetet med att skapa en kompetensförsörjande organisation. Vidare kommer du att vara huvudansvarig för HR- och löneadministration och vara spindeln i nätet mellan alla avdelningar gällande dessa frågor. Tjänsten är placerad i Solna och du rapporterar till HR Director.

Erfarenhet och kompetens

  • Relevant akademisk utbildning eller liknande
  • Minst 3 års erfarenhet av HR-kompetens och lönefrågor
  • God erfarenhet av arbetsrätt
  • Meriterade om erfarenhet av kompetensutveckling
  • God projektledarförmåga
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du mycket strukturerad, noggrann och självgående. Du har ett starkt driv och god projektledarförmåga samt tycker om att ta eget ansvar. Vidare är du flexibel, motiveras av att arbeta i ett högt tempo och trivs att arbeta i ett snabbrörligt sammanhang.

Jenny Odar
Search Associate

+46 76 820 46 48
jenny.odar@headagent.se
Julia Salming
Search Consultant

+46 763 46 88 31
julia.salming@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.