Stockholm Live driver Nordens största evenemangsområde med de fem arenorna Annexet, Hovet, Ericsson Globe, Tele2 Arena och Friends Arena samt världsattraktionen SkyView. Varje år besöker över 3 miljoner människor våra arenor genom de 330 idrotts- och underhållningsevenemang som arrangeras här. Stockholm Live är en del av AEG, Anschutz Entertainment Group, ett världsledande företag inom idrotts- och underhållningsevenemang, med 125 arenor och 26 000 medarbetare världen över.

Head of Sales, Global Partnership

Är du en genuin lagspelare som drivs av att göra bra affärer och har en förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare?

Vi på Stockholm Live söker nu en Head of Sales inom affärsområdet Global Partnership som tillsammans med vår Sales Director ska driva och utveckla vår försäljning framåt. Global Partnerships är den del inom Stockholm Live som arbetar med försäljning av kommersiella rättigheter mot näringslivet. Portföljen består av produkter inom två huvudområden, Sponsorship och Premium.

Rollen:

I rollen som Head of Sales förväntas du leverera egen försäljning, samtidigt som du leder och driver vårt säljteam om 6 medarbetare. Teamets mål är utöver att nå budget, att nå hög kundnöjdhet och tillsammans med leveransteamet inom Global Partnerships skapa förutsättningar för att öka försäljningen samt bibehålla och utveckla relationer med befintliga kunder.

Du arbetar strukturerat i CRM system och hanterar vant säljrapportering internt men även till vårt Europakontor i London. Du rapporterar till Sales Director, VP Global Partnerships.

För att lyckas i rollen ser vi att:

  • Du är en person som älskar försäljning och som får en kick av att göra bra affärer!
  • Du har dokumenterad erfarenhet av komplex försäljning mot beslutsfattare på ledningsnivå
  • Du är en erfaren ledare med integritet som är trygg och tydlig i din kommunikation
  • Du besitter en stor förmåga att motivera och entusiasmera dina medarbetare
  • Du är relationsbyggande, förtroendeingivande och ansvarsfull
  • Du har ett stort säljdriv och är resultatinriktad samt har en stark initiativförmåga med en stor dos ödmjukhet och prestigelöshet
  • Du trivs med att arbeta i en dynamisk arbetsmiljö som ställer krav på flexibilitet
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska

Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant

+46707908741
annika.wahlstedt@headagent.se
Ellinor Alkvist
Search Associate

+46 735 08 35 86
ellinor.alkvist@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.