Manager Sales Activation

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där vi utmanar de traditionella telekomstrukturerna och gör avtryck på Sveriges fiberkarta. Nu söker vi en Gruppchef till avdelningen Sales Activation i Stockholm – en nyckelroll i vårt fortsatta arbete med att fibrera hela Sverige!

På IP-Only brinner vi för att alla ska få ta del av och bidra till den digitala världen på samma villkor, och vi är stolta över att få leverera infrastrukturen som gör det möjligt. Vi verkar i en snabbfotad miljö med mycket framåtanda och engagemang, där du som individ får förtroende och möjlighet att direkt bidra till vår fortsatta tillväxt. Vi har kollegor från Malmö i syd till Kalix i norr, men i denna roll kommer du att utgå från vårt kontor i Stockholm. 

Dina ansvarsområden

Som Gruppchef för Sales Activation ansvarar du för att öka aktiveringsgraden av tjänster så som Internet, TV och telefoni mot segmentet enfamiljshus, flerbostadshus, fastighetsägare och samfälligheter. Det innefattar att sätta en strategi för vilka som ska bearbetas och när, samt följa aktiveringsgraden och ta fram förslag på optimering av paketering och kampanjer.

Du ansvarar för att leda medarbetarna i det dagliga operativa arbetet mot gruppens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

·     Representera gruppens funktion inom avdelningens styrgrupp (samverkan, målstyrning, uppföljning)

·     Sprida information till personal inom avdelningen

·     Att dokumentation håller hög kvalitet och finns tillgänglig

·     Leda och fördela arbetet dagligdags

·     Hantera eskaleringar inom gruppen

·     Driva gruppmöten

·     Planera bemanning

·     Driva förbättringsarbete för att säkerställa effektiva processer

·     Driva införande av nya och förändrade rutiner

·     Genomföra löpande individuella avstämningar/coaching

·     Genomföra utvecklings/mål- och lönesamtal

Vem är du?

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett snabbfotat och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål. I denna roll är det meriterande att ha erfarenhet av att ta fram produktpaketeringar och kampanjer, gärna mot komplexare kunder och partners. För att lyckas behöver du även vara relationsskapande och kommunikativt skicklig, och du trivs med att bygga relationer med samarbetspartners och att vara vårt ansikte utåt.

Vidare är du är engagerad och självdrivande, har gott om idéer och förslag samt förmågan att realisera dessa. Då du mäts på aktiveringssiffor behöver du även vara resultatfokuserad och van vid att sätta, följa upp, analysera och presentera statistik och säljsiffror. Du har även förmågan att leda och få med dig människor mot gemensamma målsättningar.

Erfarenhet av säljledning och framgångsrika samarbeten med kommersiella partners i telekombranschen är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av tjänsteaktivering/försäljning inom telekombranschen, men vi tror att man kommer långt med rätt inställning och attityd kombinerat med ett affärsmässigt driv och vilja att utveckla vår affär!

Anna Cygnaeus
Executive Search Consultant

+46 735 13 56 11
anna.cygnaeus@headagent.se
Ailin Mirkhandan
Search Associate

+46 76 162 99 10
ailin.mirkhandan@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.