Differ

Managementkonsult

Vi är nordiska konsulter specialiserade på management consulting. Vi arbetar med kund- och marknadsanalys, strategiformulering och förändringsledning, allt med ett starkare kundmöte och en starkare marknadsposition som slutmål. Vi drivs av en övertygelse att ett starkt varumärke skapar externt gillande och förtroende samtidigt som det möjliggör intern effektivitet, då organisationens verksamhet riktas mot ett tydligt och relevant mål. Det gör vi genom att stärka varumärken, utveckla erbjudanden, designa kundupplevelser, optimera kundlivscykeln och utveckla front-line processer. Kundmötet är vår självklara utgångspunkt i allt vårt arbete. I projekt för våra klienter fungerar vi ofta som en strategisk diskussionspartner för samutveckling, men stödjer även operativt genomförande. Vi är vara att arbeta kundnära, ofta 100% ute hos kund, i komplexa projekt med ett holistiskt, innovativt och affärsorienterat arbetssätt.

Vi på Differ är strategikonsulter som fokuserar på intäktsrelaterade frågor. Vi förstår hur man bygger ett varumärke, vad som skapar en positiv kundupplevelse och drivkrafterna bakom intäktsgenerering. Vi arbetar nära våra kunder och stödjer dem genom hela processen från insiktsutveckling till strategisk realisering. ​ Som strategikonsult på Differ får du möjlighet att arbeta med intäktsrelaterade frågor kopplat till våra fem kompetensområden: ​​

  • Stärka varumärken
  • Utveckla erbjudanden
  • Förbättra kundupplevelsen
  • Optimera kundlivscykeln
  • Transformera marknadsfunktionen

Vi söker nu dig med minst två års erfarenhet som strategikonsult och vill vara med och växa tillsammans med oss.

Vad erbjuder vi?

Differ är ett starkt växande företag, måna om att bevara de styrkor vi har som ett litet företag. En icke-hierarkisk struktur som gör det möjligt för alla att bidra och påverka sin egen så väl som företagets utveckling. I team arbetar vi nära våra kunder med ett kreativt angreppssätt.

Vem söker ​vi?

​Vi på Differ brukar säga att vi är hybridkonsulter, dvs. analytiska och kreativa problemlösare. Vi drivs av att i samarbete med andra hitta nya lösningar, proaktivt se möjligheter och vi har både modet och genomförandekraften att utveckla nya arbetssätt. Känner du igen dig i denna beskrivning kommer du att trivas bra med att arbeta tillsammans med oss.

Har du dessutom ca 2-5 års erfarenhet av att arbeta som managementkonsult eller management trainee, och ett intresse för de intäktsrelaterade frågeställningar som vi arbetar med, passar du perfekt för rollen som konsult hos oss.

Fortsätt utvecklas tillsammans med oss​! Mer info om hur det är att arbeta på Differ och vårt employer value proposition hittar du här. ​

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Ellinor Alkvist
Senior Search Associate
+46 735 08 35 86
Mail