LensWay Group är ingen traditionell e-handlare. Vi är passionerade pionjärer inom svensk och europeisk näthandel! Sedan starten år 1999 har vi sett saker med nya ögon för att överträffa våra kunders förväntningar och erbjuda prisvärda linser och glasögon. Alla 100+ anställda brinner för och drivs av missionen ”Improving lives by improving sight”. Synen är en stor gåva, men att se klart är ju långt ifrån självklart. Vi verkar i hela Norden med tre olika varumärken och ägs av det globala optikföretaget EssilorLuxottica. Join us!

CRM specialist

Vi söker dig som har affärssinne, en nyfikenhet kring kundbeteende och kundernas behov samt att tillämpa detta i en operativt och taktisk arbetsmiljö.

CRM-teamet består idag av fem personer med uppdraget att utveckla kommunikationen till befintliga kunder, för att ge rätt kommunikation till rätt kund vid rätt tillfälle. För dig som är analytisk, initiativtagande och handlingskraftig finns stora möjligheter att vara med och påverka CRM-utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Som CRM-specialist kommer du att jobba för att ständigt utveckla och optimera vårt CRM-arbete, genom att analysera, testa och utvärdera våra kampanjer. Du kommer att arbeta med hela processen från idé, beställning till genomförande tillsammans med övriga teamet. En del av kommunikationen görs i kampanjform, men återkommande kommunikation automatiserar vi anpassat efter kundresan i vår Marketing Automation-plattform. Vardagen är till stor del väldigt operativ, där vi fördelar arbetet inom teamet, men det finns också stora möjligheter till att arbeta mer strategiskt med egna initiativ och projekt.

Relevant erfarenhet & kompetens

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område är meriterande
  • 1-3 års erfarenhet av att arbeta med CRM (e-postmarknadsföring, SMS och ADR)
  • Kunskaper i något av förekommande kampanjhanteringssystem
  • Det är meriterande om du har erfarenhet/kunskap av Copyarbete och Webbdesign 
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska såväl som engelska

Personliga egenskaper

Som person har du en analytisk förmåga som gör att du kan utvärdera ditt arbete och se var fokus bör ligga. Du är nyfiken och tar initiativ till förbättring och utveckling. Tjänsten innebär kommunikation med många olika personer inom LensWay Group och även externt. Du är bra på att driva ditt arbete självständigt framåt. Vidare fokuserar du på kvalitet och är noggrann i ditt arbete. Du motiveras av att se försäljningen öka med hjälp av dina prestationer och inspireras av att ingå i ett kreativt team.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Lovisa Larsson 0763-37 98 39, lovisa.larsson@headagent.se.

Lovisa Larsson
Junior Search Consultant

+46 763 37 98 39
lovisa.larsson@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.