Capcito

Collection Specialist

Capcito är ett snabbväxande fintechbolag. Vi är först i Sverige med att erbjuda växande företag och entreprenörer intelligent, datadriven finansiering i realtid. Genom en koppling mot ekonomisystemet analyseras företagets bokföring i realtid, som ger sekundsnabba krediterbjudande på ett mer tillgängligt, transparent och flexibelt sätt. Vi som grundat Capcito är själva erfarna entreprenörer och investerare i tillväxtbolag. Vi har skapat tjänsten som vi själva behövde för att kunna ta vårt bolag till nästa nivå. Visionen är att det ska vara så enkelt som möjligt för bolag att styra över sin finansiering och sina tillväxtmöjligheter. Våra investerare är bla SEB, Collector, Galjaden Invest, Ventech och Schibsted. Vår tillväxtresa, med internationell expansion i sikte, innebär att vi förstärker vårt team. Vill du vara med på Fintech Sveriges VIKTIGASTE resa? Hjälp oss skaka om finansbranschen!

Är du en engagerad och lösningsorienterad person som är nyfiken på att utvecklas inom bank- och finansbranschen?

Är du vår Collection Specialist som vill vara med och skapa förutsättningar för entreprenörer och företagare att realisera sina drömmar? Capcito står inför en spännande tillväxtfas och söker nu dig som vill vara med och påverka utvecklingen av en hel bransch. Med starka investerare som SEB, Schibsted, Collector, Galjaden och Ventech i ryggen ska vi växa från 25 kollegor till 50 inom ett år. Här kommer du utvecklas i ett snabbväxande, entreprenöriellt, datadrivet och medmänskligt företag med hjärtat på rätt ställe. Visst hänger du med? Capcito fortsätter att växa och vi behöver utöka vårt kredit- och inkassoteam med en serviceinriktad Collection Specialist.

Om rollen.
I rollen som Collection Specialist arbetar du med inkassohandläggning av ärenden kopplade till företagslån och fakturabelåning. Du har dagligen kontakt med kunder via telefon och mail, både inkommande inkassoärenden samt kontakta befintliga kunder för vägledning gällande exempelvis återbetalningsplaner.

Om dig.
Du är en naturlig doer och älskar att ta initiativ som leder till kontinuerlig förbättring. Vi söker dig som trivs i en utvecklande miljö där engagemang, förbättringar och noggrannhet är en självklar del av jobbet. Du gillar att samarbeta med andra och sprider en positiv stämning runt omkring dig. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som gillar att hitta lösningar samt kommunicerar väl på både svenska och engelska. Du är serviceminded och motiveras av att hjälpa människor men får heller inte varar rätt att be om hjälp. Det är viktigt att du är bekväm med att ha telefon som främsta verktyg i ditt jobb och att du har en vilja till att lära nya saker.

Erfarenheter och kompetenser vi gärna ser hos dig.

  • Erfarenhet av arbete inom bank och finans med inkassohandläggning.
  • Lägst gymnasiekompetens gärna med ekonomisk inriktning, meriterande om du är vidareutbildad inom ekonomi.
  • Du gillar att arbeta i högt tempo och är orädd för nya situationer.
  • Du är prestigelös och har inget emot att hjälpa till där det behövs.
  • Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ.
  • Du är en lagspelare.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Staffan Öster
Senior Search Associate
+46 735 39 88 76
Mail