Vi är en nordisk distributör av hår- och hudvårdsprodukter som vi säljer via varuhus, parfymerier, apotek, drug stores, duty free och näthandel. Vi är baserade i Stockholm men är verksamma i hela Norden.Företaget grundades 2003 men i företaget har vi mer än 30 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning av hår- och kroppsvårdsprodukter på den nordiska marknaden. Vi är en professionell organisation med dokumenterad förmåga att framgångsrikt lansera och bygga starka varumärken.

Brand Manager & KAM

Vill du vara med och arbeta med några av nordens starkaste varumärken inom hår- och hudvårdsprodukter? Drivs du samtidigt av att ta egna initiativ och driva affären i en spännande bransch? The Hair&Body Company söker nu en nyfiken Brand Manager & KAM till deras kontor i centrala Stockholm. Rollen innebär ett stort eget ansvar och en möjlighet till att växa och utvecklas inom en entreprenöriell organisation.

Sortimentet består av innovativa produkter och spännande kommersiella koncept som alla tillför något nytt på marknaden och bidrar till kategoritillväxt. The Hair&Body Company har som målsättning att vara den mest professionella distributören på den nordiska marknaden inom sina kategorier. I rollen rapporterar du till Sälj-/Marknadschef med ett övergripande ansvar för varumärke och produktportföljen inom hår- och hudvård.

Rollen.

 • Ansvar för projektledning av produktlanseringar, bland annat anpassning av annonser, marknadsmaterial, produktpresentationer, förpackningar samt PR
 • Presentation av nya produkter och kampanjer till befintliga och nya kunder
 • Ansvar för försäljningsprognoser och inköp
 • Samordning av produktutbildningar samt kontakt med journalister/bloggare
 • Tillsammans med Sälj-/Marknadschefen upprätta brand plans och aktivitetsplaner
 • Ansvar för marknads-/trade marketing budget samt arbeta med lönsamhetsanalyser
 • Löpande kontakt med huvudman för varumärket.

Erfarenheter.

 • Minst 4 års erfarenhet inom Brand/Marketing, meriterande med försäljningserfarenhet
 • Civilekonom eller motsvarande, gärna med inriktning mot marknadsföring
 • Erfarenhet av arbete med FMCG, företrädelsevis i internationell miljö
 • Meriterande med erfarenhet från skönhetsbranschen
 • Erfarenhet från att arbeta i en säljdriven organisation
 • Flytande i såväl svenska som engelska, mycket meriterande med andra nordiska språk

Personliga egenskaper.

Vi söker dig med ett stort intresse för skönhet, mode och trender. Vi tror att du är en ambitiös och resultatorienterad person som trivs i en utmanade roll med goda utvecklingsmöjligheter. Vidare har du en utpräglad social kompetens med ett såväl prestigelöst som flexibelt arbetssätt, något som är helt avgörande i en mindre organisation. Du är nyfiken och drivs av att arbeta med både brand och business.

Vi erbjuder dig.

En möjlighet att arbeta med några av marknadens ledande varumärken i en såväl entreprenöriell som professionell miljö. Du får arbeta tillsammans med seniora personer med gedigen kompetens av att lansera och bygga starka och framgångsrika varumärken på den nordiska marknaden.

Elsa Melander
Search Associate

+46 76 820 46 48
elsa.melander@headagent.se
Jonas Heilborn
Search Consultant

+46 735 29 06 78
jonas.heilborn@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.