Head Agent

Talent Acquisition Consultant

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vi sitter i finfina lokaler mitt i centrala Stockholm. Hos oss är det resultatet av ditt arbete som räknas, vilket innebär att du har stor frihet under ansvar. Vi som arbetar här brinner för vårt arbete och ger oss inte förrän vi nått hela vägen mål, vilket betyder en signerad, och exalterad, kandidat. Enligt SvD i december så lever också envisa människor längre, vilket minst sagt bådar väldigt gott för oss alla. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Jakten på The perfect match. Head Agent har för fjärde året i rad utsetts till DI Gasell, vilket betyder att vi tillhör ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna.

Rollen som Talent Acquisition Consultant.

Som Talent Acquisition Consultant hos oss får du möjligheten att sitta ute hos våra fantastiska kunder och vara ytterst ansvarig för den initiala relationen med kandidater. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. Du kommer få möjlighet att vara placerad hos några av Sveriges starkaste varumärken och ta ansvar att tillsammans med dem och oss på Head Agent driva och utveckla en optimal och skräddarsydd rekryteringsprocess. Jobbet ger dig en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • 2+ års erfarenhet av uppsökande rekrytering, antingen i linjen eller på byrå
  • Trygg i att ta ensamt ansvar för kandidathantering och vägledning av kund i rekryteringsprocesser
  • Erfarenhet som underkonsult är meriterande

Personlighet.

Head Agent är ett värderingsstyrt företag där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på Head Agent gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent tillsammans med oss. 

Med oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva startups med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Lovisa Larsson
Junior Search Consultant & Talent Manager
+46 763 37 98 39
Mail
Matilda Segelström
Learning & Development and Head of Office
+46 760 10 13 52
Mail
Tove Sjöberg
Senior Search Specialist
+46 723 01 01 94
Mail
Pontus Andersson
Junior Search Consultant & Your Agent Manager
+46 735 13 05 78
Mail