Head Agent Talent Acquisition

Talent Acquisition Consultant

Head Agent Talent Acquisition grundades i början på år 2021, från början sprunget ur moderbolaget Head Agent. Vi delar alla intresset av att gemensamt skapa en stimulerande arbetsplats där alla har möjlighet att nå sin fulla potential, och samtidigt ha kul på vägen! Vår ambition är nu att bredda teamet ytterligare med en medlem som vill komma in och påverka samt utmana oss och våra kunder.Vi kallar vårt erbjudande Talent Acquisition, vilket innebär att vi agerar som en dedikerad rekryteringskonsult under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk. Vi sätter stort värde på att kunna styra över sin egen tid och låter dig som individ äga din egen utveckling tillsammans med oss.

Rollen som Talent Acquisition Consultant.

Head Agent växer och vi söker nu en Talent Acquisition Consultant till Head Agent Talent Acquisition! Initiativet att starta tjänsten har sin början i våra samarbetspartners efterfrågan. Går det att ”låna” er gedigna kunskap inom search? Head Agent Talent Acquisition innebär att vi agerar som er dedikerade rekryteringskonsult på uppdrag av beställaren under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk.

Som Talent Acquistion Consultant hos oss är du ytterst ansvarig för att driva tillväxt hos våra uppdragsgivare genom Talent Acquisition. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen samt att projektleda större tillväxtprojekt åt våra uppdragsgivare. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten med några av Sverige & Europas hetaste start-ups och scale-ups men även etablerade och välkända bolag, till aktiv approchering av spännande kandidater. Du får en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag. Det är genom ditt arbete som de når sina tillväxtmål!

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • 4+ års erfarenhet av kompetensbaserad uppsökande rekrytering, antingen i linjen eller på byrå
  • Trygg i att ta ensamt ansvar för kandidathantering och vägledning av kund i rekryteringsprocesser
  • Erfaren projektledare och van att jobba mot ledningsgrupper
  • Intresse av management och organisationsutveckling

Personlighet.

Head Agent är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent Talent Acquisition tillsammans med oss. 

Med oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva startups samt flera av Nordens största bolag med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling
  • Vi är även öppna för nya och kreativa idéer, vi ser därför gärna att du är med och utmanar oss i leverans och rådande arbetssätt

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

William Hagberg
Partner Talent Acquisition
+46 735 29 19 95
william.hagberg@headagent.se
Pontus Andersson
CEO Executive Search & Talent Acquisition
+46 735 13 05 78
pontus.andersson@headagent.se