Next One Technology AB

Projektledare

Vill du kombinera ditt intresse för IT och digitaliseringslösningar med att skapa långsiktiga relationer och mervärde till dina kunder? Tillsammans med Next har du möjlighet att vara med på resan att digitalisera bygg- och entreprenadsektorn. Hos oss arbetar du med marknadsledande tjänster och erbjuds en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

Next är ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i en stark tillväxtfas. Vi är ett bolag med lång erfarenhet av verksamhetssystem inom bygg-, entreprenad- och servicebranschen. Med produkten erbjuder vi en helhetslösning med skräddarsytt verksamhetssystem där produktionen står i centrum. Vår kundbas består av företag från cirka 10 anställda och uppåt mot miljardföretag. Kunderna finns inom byggservice, mark & anläggning, entreprenad samt installation.

Din nya vardag

Tillsammans med ett prestigelöst leveransteam planerar och genomför du införandet av NEXT hos våra kunder. Med vår standardprodukt i botten, sätter du dig in i respektive kunds verksamhet och tar fram det bästa sättet för dem att arbeta i verktyget. Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av NEXT inte bara ett nytt IT-system i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling. Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.

Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten, vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

Du kommer vara placerad i Stockholm och rapportera till Support- och Leveranschefen.

Rollen i korthet

  • Verksamhetsutveckling med en branschanpassad produkt i botten
  • Planering och genomförande av införandeprojekt
  • Genomförande av workshops och utbildningar i NEXT
  • Stötta våra kunder i deras fortsatta tillväxt med Next

Är du vår nya stjärna?

Med ditt stora intresse för IT-verktyg och insikten hur de kan underlätta vardagen för våra kunder är en förutsättning för din framgång hos oss. Du är organiserad och klarar av att hantera flera olika projekt och arbetsuppgifter parallellt. Att du gillar att träffa nya människor är avgörande för att du ska trivas i den här rollen, du kommer möta många olika personlighetstyper.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Att du passar in i vårt team av medarbetare och kan hantera kundrelationer på ett bra sätt. Vi vill helt enkelt att både vi och våra kunder ska gilla att arbeta med dig!

Din profil i korthet

  • Prestigelös relationsbyggare
  • Gedigen erfarenhet av ekonomisystem, exempelvis som superuser
  • Erfarenhet av införande av it-system alt projektledare inom Bygg
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom ekonomi

Våra kunder är geografiskt utspridda över hela landet och eftersom vi träffar dem i samband med workshops och utbildningar innebär den här tjänsten en hel del resor.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en arbetsplats med högt i tak, en platt organisation med nära till ledningen och möjlighet till snabba beslut. Vi gillar att göra saker tillsammans även utanför arbetstid, både träning och after-works är vanliga inslag tillsammans med sommar- och julfester. Vi uppmuntrar eget ansvarstagande och nya idéer på hur vi kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans. Vill du växa in i rollen förutsättningslöst får du göra det, vill du ha en utvecklingsplan hjälper vi dig med den.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Amanda Pettersson
Senior Search Associate
+46 735 19 19 43
Mail
Anna Cygnaeus
Executive Search Consultant
+46 735 13 56 11
Mail