Inrego AB

Produktionschef

Inrego är marknadsledande inom återanvändning av datorer, mobiler och andra IT-produkter och bidrar på så sätt till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle. Bara i fjol såg vi till att 300 000 enheter kom till återanvändning, på så sätt förlänger vi livslängden på produkterna och ser till att använda jordens resurser på ett bättre sätt. Vår mission är att göra världen bättre och vår vision är att på ett hållbart sätt ge alla människor tillgång till IT, för att kunna utveckla sig själv och sin omgivning. Detta gör vi tillsammans med våra kunder, i över 90 länder. Inrego grundades 1995, har 190 anställda och omsatte 401 miljoner kronor under förra räkenskapsåret. Läs mer på www.inrego.se

Är du en engagerad, närvarande och kommunikativt skicklig ledare som drivs av att se dina medarbetare utvecklas? Lockas du av att fortsätta bygga för framtiden inom cirkulär ekonomi och vill vara med och skapa förutsättningar för internationell expansion? Då kan rollen som Produktionschef på Inrego vara helt rätt för dig.

Positionen som Produktionschef är en nyckelroll för att lyckas på Inregos fortsatta tillväxtresa. Det är ett spännande och utvecklande arbete på en arbetsplats med stark sammanhållning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. Du blir navet i Inregos produktionsenhet där hela produktionskedjan hanteras – från inflöde, förädling till utflödet av IT-utrustning. Du kommer att driva produktionen, som består av ca 90 medarbetare, med 5 direktrapporterande chefer och specialister. Tillsammans med Avdelningscheferna stöttar du i allt ifrån personalfrågor till mål- och resultatuppföljning. Med ett stort fokus på ett coachande ledarskap ansvarar du för personal, kvalitet, resultat och innovativt tänkande i syfte att föra produktionsenheten framåt och rusta för framtida uppskalning. Du är en del av Inregos ledningsgrupp och har ständigt en förankring i företagets övergripande strategier, värderingar och företagskultur.

Rollen är placerad på Inregos huvudkontor i Täby och rapporterar direkt till VD.

Ansvar och huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Tillsammans med ledningsgruppen utforma mål och strategier för hela verksamheten.
 • Ansvara för planering, genomförande och uppföljning i nära samarbete med avdelningscheferna.
 • Aktivt sätta sig in i och ha en operativ förståelse för Inregos komplexa förädlingsprocess.
 • Samarbeta tätt med kvalitetsansvarig, HR och försäljningschefer avseende den dagliga verksamheten.
 • Driva ständiga förbättringar vad gäller kvalitet, leveranssäkerhet, produktionsekonomi och arbetsprocesser.
 • Följa upp resultat och nyckeltal samt se till att avvikelser åtgärdas genom förbättringsaktiviteter.
 • Ansvara för säkerhets-, miljö- och arbetsmiljöarbetet i produktionen.

Som Produktionschef på Inrego får du samarbeta med ett härligt gäng kollegor som har mycket energi, kunskap och glädje. Inrego är ett tillväxtföretag i ständig förändring där nytänkande, eget ansvar, flexibilitet och hjälpsamhet är en del av vardagen. 

Tidigare erfarenhet & kvalifikationer

 • God ledarerfarenhet där du tidigare har varit ledare över ledare i en produktionsmiljö – optimerat och effektiviserat flöden och processer.
 • Relevant utbildning och gärna vidareutbildning inom ledarskap och/eller projektledning.
 • Erfarenhet av förändringsledning då Inrego befinner sig på en ständig tillväxtresa.
 • Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av att skapa förutsättningar för internationell expansion och/eller skalat upp en produktion.
 • Det är en tydlig fördel om du har arbetat med IT-produkter men det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för teknik!
 • Svenska och engelska i tal och skrift.

Personlighet

För att passa in i rollen och på Inrego som företag så behöver du vara en trygg, stabil och målmedveten ledare som har lätt för att interagera och kommunicera med andra människor. Din inställning och attityd kommer att ha stor betydelse för Inregos fortsatta framgång och det är en förutsättning att du delar deras värderingar – utveckling, resultat och omtanke. På Inrego vill de lyckas och utvecklas tillsammans, därför värdesätter de att du är en genuint god lagspelare som sätter laget i första rummet och att du är skicklig på att ge rätt förutsättningar för att motivera dina medarbetare. De söker en engagerad, lösningsorienterat och proaktiv kollega som har en naturlig fallenhet för att samarbeta med andra på ett ödmjukt och prestigelöst sätt.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Nina Ahlström
Executive Search Consultant
+46 702 75 15 99
Mail
Josefin Fagerlund
Search Associate
+46 730 20 93 00
Mail