Head Agent Executive Interim

Executive Interim Consultant

Head Agent är experter inom Executive Interim med fokus på tidsbegränsade interimsuppdrag för chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har flera år utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent erbjuder tjänster inom Executive Search, Talent Acquisition, Executive Interim och Tech.

Head Agent Executive Interim växer och vi söker nu en konsult till vårt interimserbjudande. Head Agent Executive Interim jobbar med att tillsätta chefer och specialister men vid tidsbegränsade interimsuppdrag. Vi jobbar med interimsuppdrag inom t ex marknad, affärs- och produktutveckling, ekonomi, HR och kunder i allt från Scale-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Som konsult hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp och växa ett framgångsrikt ganska nystartat bolag inom den snabbväxande interimsmarknaden och gig-ekonomin. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men bestå av tre delar: Leverans i uppdrag, Nätverkande och försäljning till nya och befintliga kunder samt affärsutveckling. Vi jobbar i team men du kommer att ha ansvar för att driva dina egna uppdrag och kunder.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning inom t ex ekonomi
  • 3+ års erfarenhet Executive Search eller interimstillsättningar av seniora positioner
  • Erfarenhet av att ansvara för egna kunder och egen försäljning
  • Erfarenhet av marknadsföring, projektledning eller affärsutveckling är meriterande
  • Ett stort eget nätverk är ett plus

Personlighet.

Head Agent är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent tillsammans med oss. Det skadar inte om du, precis som vi, tycker att search och att hitta ”the perfect match” är det roligaste som finns.

Hos oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva startups med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling.
  • Jobba tillsammans med framåtlutade och glada kollegor

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Cecilia Friis
Executive Interim Consultant
+46 709 41 54 16
Mail