Executive Broker

Search Consultant till Executive Broker

Head Agent Group är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vi sitter i trevliga lokaler mitt i centrala Stockholm. Hos oss är det resultatet av ditt arbete som räknas, vilket innebär att du har stor frihet under ansvar. Vi som arbetar här brinner för vårt arbete och ger oss inte förrän vi nått hela vägen mål, vilket betyder en signerad, och exalterad, kandidat. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Jakten på The perfect match.

Head Agent har för fjärde året i rad utsetts till DI Gasell, vilket betyder att vi tillhör ett av Sveriges snabbast växande bolag. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna.

Head Agent Group växer och vi söker nu en Searchkonsult till vårt interimserbjudande Executive Broker. Executive Broker jobbar likt Head Agent med att tillsätta chefer och specialister men vid tidsberänsade interimsuppdrag. Vi jobbar med interimsuppdrag inom t ex marknad, affärs- och produktutveckling, ekonomi, HR och kunder i allt från Scale-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Som Search Consultant hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp och växa ett framgångsrikt ganska nystartat bolag inom den snabbväxande interimsmarknaden och gig-ekonomin. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men bestå av tre delar: Leverans i uppdrag, Nätverkande och försäljning till nya och befintliga kunder samt affärsutveckling. Vi jobbar i team men du kommer att ha ansvar för att driva dina egna uppdrag och kunder.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning inom t ex ekonomi
  • 3+ års erfarenhet Executive Search eller interimstillsättningar av seniora positioner
  • Erfarenhet av att ansvara för egna kunder och egen försäljning
  • Erfarenhet av marknadsföring, projektledning eller affärsutveckling är meriterande
  • Ett stort eget nätverk är ett plus

Personlighet.

Head Agent är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent och Executive Broker tillsammans med oss. Det skadar inte om du, precis som vi, tycker att search och att hitta ”the perfect match” är det roligaste som finns.

Med oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva startups med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling