L'ANZA

Försäljningschef

Från vård till färg, L’ANZA reparerar, förseglar och skyddar hår runt om i världen och har idag en omsättning på 113 miljoner. Vi använder den senaste tekniken för att hålla vår produktprestanda steget för alla andra. Medan många hårvårdsmärken hävdar att de lagar håret, är L’ANZA det enda varumärket som kan reparera håret på djupet, vilket ger maximal glans och färg som varar. L’ANZA gör ett miljömedvetet åtagande genom att se till att alla våra produkter och åtgärder stödjer en frisk och hållbar utveckling för vår planet. Vi är stolta över att vara ett varumärke, exklusivt för frisörsalonger och frisörföretag, som skapar professionella hårvårdsprodukter, verktyg och utbildningar runt om i världen. Sedan juni 2020, ägs L’ANZA av investmentbolaget Storskogen.

Med vår nya starka ägare i ryggen finns spännande tillväxtplaner framåt. Därför söker vi en driven och prestigelös lagspelare till ledare som kommer att vara en nyckelperson i arbetet att utveckla verksamheten på den svenska marknaden och leda både det operativa och det strategiska säljarbetet.

I rollen som Försäljningschef kommer du ha huvudansvaret för försäljningen i Sverige med 16 distrikt från Trelleborg till Kiruna och leda, driva och utveckla en fältsäljkår på 17 personer. Du rapporterar till VD och ingår i Ledningsgruppen.

Arbetsuppgifter

  • Leda fältsäljkår på 17 personer runtom i Sverige
  • Tillsammans med säljarna, göra kundbesök
  • Motivera, coacha och supportera säljteamet
  • Ansvara för säljprocessen från ax till limpa och säkerställa önskat resultat genom uppföljning mot tydliga KPI:er
  • Vara delaktig och drivande i olika typer av säljkonferenser
  • Utveckla och bibehålla effektiva samarbeten med andra avdelningar

Tidigare erfarenhet

  • Minst 5 års erfarenhet av att leda ett säljteam med mycket goda resultat
  • Flytande i svenska och engelska
  • Branscherfarenhet är meriterande

Vem är du?

Vår organisation präglas av prestigelöshet, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt. Vår kultur genomsyras starkt av laganda och skratt i samspel med resultat och prestation. Vi söker därför dig som delar våra värderingar och brinner för att leda andra. Som ledare är du en trygg och kommunikativ teamplayer som är inlyssnande mot dina kollegor. Du är även drivande och affärsorienterad och tycker om att inspirera andra i det. Resor kommer tillkomma.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Frida Hamark
Search Associate
+46 735 29 06 78
Mail
Marika Setterwall
Consultant
+46 733 44 58 55
Mail