Konfidentiell

Growth Consultant

Vi söker nu för träningsappen Racefox, en Growth Manager för ett 3 månaders uppdrag med möjlighet till förlängning.

Racefox är ett digital tjänsteföretag som erbjuder en röstbaserad digital coach via en app. Tjänsten riktar sig mot löpare och längdskidåkare med fokus på de nordiska marknaderna. Racefox unika teknologi möjliggör starka upplevelser som gör att du tränar mer och smartare. Vi söker en erfaren Growth Manager som kan hjälpa till med att få mer fart på våra säljkanaler. Vi på Racefox letar efter dig som kan utveckla Racefox säljkanaler och partnerskap för att utveckla kännedom, engagemang och försäljning mot löpmarknaden.

Vi söker dig som har erfarenhet av att identifiera partnerskap och optimera säljkanaler på en strategisk nivå. Du kan mycket om digital försäljning. Du bör även vara intresserad av hur tekniska träningshjälpmedel kan utveckla din och andras löpning och längdskidåkning. Vi gillar innovativa medarbetare som tänker nytt och kan hantera snabba förändringar och ett högt tempo.

VAD

● Identifiera partnerskap och kanaler som kan driva tillväxten av löpare i vår tjänst

● Kontakta och sätta upp samarbeten och kanaler för efterföljande utvärdering

● Utvärdera positioneringen relativt målgruppen, göra experiment med olika typer

● Ta fram hypoteser på förbättringar i säljflöden, genomföra tester, följa upp resultat och sprida kunskap

● Bidra mer erfarenhet och best practice från andra digitala konsumenttjänster

VEM

● Du har stor erfarenhet av att jobba med growth management och förstår koppling mellan engagemang, räckvidd, trafik, konverteringar och intäkter. 

● Du har arbetat i andra digital tjänsteföretag med dokumenterade resultat 

● Du har själv ett starkt intresse för flera av de ämnen som vårt varumärken brinner för (konditionsidrott, löpning, lopparrangemang, längdskidåkning, ny teknik, coachning) – och redan nu tror vi att du fått spännande idéer som vi borde testa!

Arbetet kommer att bedrivas på konsultbasis initialt fram till sommaren.