Head Agent

Senior Search Consultant till Head Agent Interim

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har fyra år i rad utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent är huvudbolaget inom Head Agent Group som även består av Head Agent Interim och Talent Acquisition Services bolaget Your Agent. Opportunity Starts Here.

Rollen som Search Consultant på Head Agent Interim

Head Agent Group växer och vi söker nu en Senior Search Consultant till vårt interimserbjudande. Head Agent Interim jobbar likt Head Agent med att tillsätta chefer och specialister men vid tidsberänsade interimsuppdrag. Vi jobbar med interimsuppdrag inom t ex marknad, affärs- och produktutveckling, ekonomi, HR och kunder i allt från Scale-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Som Senior Search Consultant hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp och växa ett ganska nystartat bolag inom den snabbväxande interimsmarknaden. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande men bestå av tre delar: Leverans i uppdrag, nätverkande och försäljning till nya och befintliga kunder samt affärsutveckling. Vi jobbar i team men du kommer att ha ansvar för att driva dina egna uppdrag och kunder.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning inom t ex ekonomi
  • 3+ års erfarenhet Executive Search eller interimstillsättningar av seniora positioner alternativt vana av att driva rekryteringar som chef.
  • Erfarenhet av att ansvara för egna kunder och egen försäljning
  • Erfarenhet av marknadsföring, projektledning eller affärsutveckling är meriterande
  • Ett stort eget nätverk är ett plus

Personlighet.

Head Agent är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in på hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent Interim tillsammans med oss. Det skadar inte om du, precis som vi, tycker att search och att hitta ”the perfect match” är det roligaste som finns.

Med oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva startups med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling
  • Möjlighet att vara med och bygga ett bolag från ett tidigt skede