Maria Nila AB

Art Director

Maria Nila är inte ett vanligt hårvårdsmärke. Vår 100% veganska och djurvänliga hårvård är utvecklad av kärleken till djur och natur. När du väljer Maria Nila väljer du klimatvänlig och färgbevarande hårvård, producerat i Sverige. Våra kemister väljer noggrant ut vilka ingredienser som skall få vara en del av våra produkter. Vi vill erbjuda hårvårdsprodukter för varje enskild individs behov och hårvårdsrutin. I våra serier finner du allt från schampo, balsam och hårinpackning samt hårstylingprodukter som saltvattenspray och värmeskydd. Vi har i dagsläget kontor i Stockholm och New York samt en egen fabrik i Helsingborg där vi utvecklar, producerar, lagerhåller och distribuerar alla våra produkter.

Vi söker nu en Art Director till avdelningen Brand Studio. Här arbetar ett team av kreatörer och projektledare med att bygga framtidens sortiment och varumärke för Maria Nila. Vi letar efter dig med stor kreativitet och passion för grafisk design samt har ett öga för konceptualisering och utveckla varumärken. Du får en ytterst central och kreativ roll på vår avdelning och kommer jobba i ett sammansvetsat team samt ha ett nära samarbete med andra nyckelfunktioner. Du utgår från Maria Nilas kontor i centrala Stockholm och rapporterar till Creative Director.

Arbetsuppgifter

 • Skapa och utveckla varumärket Maria Nila genom att ta fram koncept för kampanjer och fotograferingar
 • Ta fram stillbild och rörligt material, utifrån koncept och behov
 • Säkerställa rätt team för varje koncept, med fotograf, stylist, set designer mm
 • Tillsammans med Design Manager planera och genomföra alla fotograferingar
 • Konceptualisera kampanjen för SoMe, Web och In Salon material
 • En vilja att skapa framtidens starkaste skönhetsvarumärke

Tidigare erfarenhet

 • Kandidatexamen inom design, reklam eller motsvarande erfarenhet
 • +4 års arbetslivserfarenhet inom Art Direction
 • Utmärkt kunskap inom Adobe-programmen
 • Utmärkt kunskap kring produktionsprocessen för foto, stillbild och rörligt
 • Starka kommunikationsegenskaper, svenska och engelska

Vem är du?

Då vi är ett bolag i ständig tillväxt ser vi gärna att du trivs i en miljö med högt tempo, utmaningar och brinner för idéskapande. Du är resultatinriktad och har ett framåtlutat mindset samt en förståelse och intresse för det kommersiella landskapet där du kan identifiera och optimera grafik för att maximera försäljningen och stärka varumärkeskännedom.

Vilka är vi?

Vi kan erbjuda ett spännande och givande arbete i ett team fyllt av ambitiösa och kreativa människor. Du får möjlighet att påverka inte bara inom företaget, utan skönhetsbranschen i stort på vår resa mot att bli ledande inom ”friendly beauty”. På denna resa leds vi av en stark och positiv företagskultur där våra riktlinjer sammanfattas med uppmaningarna: Be Friendly, Act Honest och Take Ownership. Hos oss speglas vänlighet, kreativitet och gemenskap i allt arbete och vår vardag. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa med oss under många år framöver!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Frida Hamark
Search Associate
+46 735 29 06 78
Mail
Marika Setterwall
Consultant
+46 733 44 58 55
Mail