Breakit.se

Content Manager

Breakit har på kort tid blivit en av Sveriges största och viktigaste affärssajter. Vår mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre – mer transparent, innovativt, hållbart och kul.Vi vill genuint bidra till en bättre värld genom att använda vår plattform även till att göra gott. Vi rapporterar om och granskar branschen, vi anordnar klimatutmaningen Breakit Impact Challenge och Shift – som verkar för att flytta kapital till entreprenörer i orten. Samt satsningar som Happy Workplace Challenge där vi ihop med Skandia hjälpte bolag bli friskare, piggare och gladare på bara 30 dagar - mitt i pandemin.Nu är vi i startgroparna att bygga upp en content studio med målet att skapa riktigt smart, spännande och framgångsrikt innehåll tillsammans med våra kunder – för våra läsare.Vi värdesätter idéer och att testa nya saker, här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans. Haka på!

Nu söker vi därför en content manager.
Tjänsten innebär att du:

Snabbt, nyfiket och med öga för detaljer skapar nativeinnehåll från ax till limpa: allt från artiklar, mejlutskick och inlägg/annonser i sociala medier till poddmanus.

Ena stunden intervjuar du en vd för en spännande start up vars idé ska förändra världen, nästa tar du fram en härlig tipslista för en telekom-aktör som blir en riktig läsfest, för att slutligen göra ett mejlutskick och sociala medier-inlägg.

Du hittar vinklar och skapar texter med kundernas syfte och mål i åtanke – som lirar med Breakits tonalitet och väcker intresse hos läsarna, du hittar bilder och publicerar. 

Du håller kontakt med kund och jobbar löpande med att göra dem supernöjda med det innehåll vi skapar – och ser till att det levererar resultat (och följer statistiken så att vi når våra mål).

Vi Söker Dig Som:

  • Har minst 3 års erfarenhet av att skriva, producera och publicera innehåll för webb. Du är en snabb och duktig skribent som gillar att sätta dig in i olika ämnen och branscher. Har du skrivit artiklar om och för företag (B2B) och/eller kommersiella texter är det en merit. 
  • Är en doer som lätt kan förstå och förverkliga ett koncept som både läsarna och kunderna gillar – och nå ut med detta i sociala medier och på Google. 
  • Kan olika CMS- och mejlsystem (som Mailchimp), Photoshop, SEO och marknadsföring i sociala medier, och kan du inte ett program så lär du dig – du är orädd, nyfiken och tar egna initiativ, samtidigt som du stämmer av när det behövs. Har du vana från att skapa enklare video? Det är en merit.
  • Är en positiv och lösningsorienterad person som brinner för att skapa resultat och jobba framåt mot tydliga mål, och generellt sett gillar ett högt tempo.
  • Är proaktiv och strukturerad och lätt kan hålla igång flera olika projekt samtidigt utan att något faller mellan de berömda stolarna, och hålla kontakt med kunder.

Vi Kan Erbjuda Dig:

  • Ett kul, utmanande och varierat jobb där du snabbt får ansvar och möjligheter att utvecklas och lära dig massor.
  • Vi har kollektivavtal, träningsbidrag och erbjuder marknadsmässiga löner och möjlighet att gå kurser för kompetensutveckling.
  • Ett skönt och roligt gäng som i vanliga fall sitter på Artillerigatan i Stockholm, tränar med en PT varje vecka och regelbundet hittar på roliga grejer ihop. Dessutom reser vi bort ihop när vi når våra mål.
  • Att jobba i ett litet men entreprenörsdrivet bolag med höga ambitioner att växa. Eftersom vi inte är en del av en stor, gammal koncern har vi högt i tak och korta beslutsvägar.
  • Att vi är ett ungt företag som växer innebär att vi är som en familj där alla hjälps åt och rycker in om det behövs för att skapa riktigt vasst innehåll tillsammans – samtidigt som vi hyllar varandra och firar när vi lyckas! Alltid med stort hjärta och Breakits (och våra kunders och läsares) bästa för ögonen. Vi har verkligen roligt ihop!

Haka på vår resa och var med och bygg någonting nytt och stort i medie-Sverige!

Alla ansökningar görs genom följande länk, https://breakit.teamtailor.com/jobs/1178860-breakit-soker-content-manager