SkandiaMäklarna AB

Teamlead Malmö

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Är du vår nya teamledare till Malmö City?

Om du vill leda ett hungrigt säljteam och samtidigt själv göra fina affärer så ska du fortsätta läsa!

SkandiaMäklarna utvecklas väldigt positivt. Vi var den mäklarbyrå som hade ökat mest i Malmö under de senaste tolv månaderna, samtidigt som vi lyckades behålla riktigt nöjda kunder. För att fortsätta vår fina utveckling söker vi nu en teamledare till vårt Citykontor.
Vi söker dig som har arbetat några år som mäklare, är van vid att hålla en hög aktivitetsnivå och som är redo att ta nästa steg i karriären. Du kommer att ansvara för ett team på elva mäklare och det huvudsakliga ansvaret består i att stötta, peppa och inspirera dem i att bli bättre i sina yrkesroller.
Du kommer att ha en nyckelroll i vår fortsatta utveckling och som ny teamledare hos SkandiaMäklarna tas du väl om hand av din chef och dina kollegor. Om du har vinnarskallen och viljan att utveckla dina kollegor har vi redskapen för att du ska bli den bästa ledaren och mäklaren som du kan bli.

Vi tycker det är otroligt viktigt att ha roligt tillsammans – en arbetsplats med mycket energi och glädje ser vi som grunden för att lyckas. Vi arbetar mycket med personlig coaching och utbildningar för att ge våra mäklare de bästa tänkbara förutsättningarna.
Vill du ha ett roligt och inspirerande jobb i högt tempo – sök nedan alternativt hör av dig till Simon Tännström på 070 159 59 15 eller simon.tannstrom@headagent.se

Välkommen hem!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Simon Tännström
Talent Acquisition Consultant
+46 701 59 59 15
Mail