Your Agent (Head Agent Group)

Talent Acquisition Specialist

Your Agent grundades i början på år 2021, från början sprunget ur moderbolaget Head Agent. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas. Teamet utgörs idag av Pontus, William, Simon, Christine & Louise. Vi delar alla intresset av att gemensamt skapa en stimulerande arbetsplats där alla har möjlighet att nå sin fulla potential, och samtidigt ha kul på vägen! Vår ambition är nu att bredda teamet ytterligare med personer som vill komma in och påverka samt utmana oss och våra kunder.Vi kallar vårt erbjudande Talent-acquisition-as-a-service, vilket innebär att vi agerar som en dedikerad rekryteringskonsult under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk. Vi samarbetar idag med bolag som Nabo, Ankorstore, Netigate, Coly, Colive, Breakit & Matsmart för att nämna några. Vi sätter stort värde på att kunna styra över sin egen tid och låter dig som individ äga din egen utveckling tillsammans med oss.

Rollen som Talent Acquisition Specialist.

Head Agent Group växer och vi söker nu en Talent Acquisition Specialist till Your Agent! Initiativet att starta tjänsten Your Agent har sin början i våra samarbetspartners efterfrågan. Går det att ”låna” er gedigna kunskap inom search? Your Agent innebär att vi agerar som er dedikerade rekryteringskonsult på uppdrag av beställaren under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk.

Som Talent Acquisition Specialist på Your Agent är du ytterst ansvarig för den initiala relationen med våra kandidater, en uppgift som är oerhört viktig för oss på Your Agent. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten med några av Sverige & Europas hetaste start-ups och scale-ups men även etablerade och välkända bolag, till aktiv approchering av spännande kandidater. Du får en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • Skriva och prata svenska & engelska obehindrat
  • Du har visat prov på uthållighet och envishet
  • Projektbaserat arbete med många olika typer av människor

Personlighet.

Head Agent Group är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Your Agent tillsammans med oss.