Head Agent Talent Acquisition

Talent Acquisition Specialist

Head Agent Talent Acquisition grundades i början på år 2021, från början sprunget ur moderbolaget Head Agent. Vi befinner oss just nu i en expansiv tillväxtfas och vårt team växer. Vi delar alla intresset av att gemensamt skapa en stimulerande arbetsplats där alla har möjlighet att nå sin fulla potential, och samtidigt ha kul på vägen! Vår ambition är nu att bredda teamet ytterligare med personer som vill komma in och påverka samt utmana oss och våra kunder.Vi kallar vårt erbjudande Talent Acquisition, vilket innebär att vi agerar som en dedikerad rekryteringskonsult under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk. Vi samarbetar idag med bolag som Storykit, Omnicom Media Group, Fastighetsbyrån, Danone och A Days March för att nämna några. Vi sätter stort värde på att kunna styra över sin egen tid och låter dig som individ äga din egen utveckling tillsammans med oss.

Rollen som Talent Acquisition Specialist.

Head Agent växer och vi söker nu en Talent Acquisition Specialist till Head Agent Talent Acquisition! Initiativet att starta tjänsten Head Agent Talent Acquisition har sin början i våra samarbetspartners efterfrågan. Går det att ”låna” er gedigna kunskap inom search? Head Agent Talent Acquisition innebär att vi agerar som er dedikerade rekryteringskonsult på uppdrag av beställaren under en överenskommen tidsperiod. Vi kombinerar vårt välbeprövade arbetssätt med tillgången till vårt starka och väletablerade nätverk.

Som Talent Acquisition Specialist hos oss är du ytterst ansvarig för den initiala relationen med våra kandidater, en uppgift som är oerhört viktig för oss på Head Agent Talent Acquisition. Du ansvarar för marknadskartläggning och search, men även för den inledande bedömningen och urvalet av kandidater. En dag hos oss kan innefatta allt ifrån kundmöten med några av Sveriges & Europas hetaste start-ups och scale-ups men även etablerade och välkända bolag, till aktiv approchering av spännande kandidater. Du får en unik inblick i tjänster du knappt visste fanns på arbetsmarknaden, i en varierande blandning av spännande branscher och organisationer. Från start-ups i tech-världen till etablerade internationella storbolag.

Bakgrund och tidigare erfarenhet.

  • Akademisk utbildning
  • Skriva och prata svenska & engelska obehindrat
  • Du har visat prov på uthållighet och envishet
  • Projektbaserat arbete med många olika typer av människor
  • Erfarenhet av rekrytering och search är meriterande

Personlighet.

Head Agent är en värderingsstyrd bolagsgrupp där vi såklart inte är likadana allihopa, men vi är likasinnade. För att trivas och passa in hos oss gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder vi en utvecklande väg framåt. Vi växer och expanderar med nya affärsinitiativ, så för rätt person ser vi inga hinder. Givet att vi är ett entreprenöriellt bolag vill vi gärna ha in dig som vill vara med och bygga Head Agent Talent Acquisition tillsammans med oss. 

Med oss får du:

  • Utvecklas i Executive Search och Headhunting
  • Möjlighet att hjälpa både globala och expansiva start-ups med att rekrytera landets främsta talanger inom försäljning, marknad och affärsutveckling
  • Vi är även öppna för nya och kreativa idéer, vi ser därför gärna att du är med och utmanar oss i leverans och rådande arbetssätt

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

William Hagberg
Partner Talent Acquisition
+46 735 29 19 95
Pontus Andersson
CEO Talent Acquisition
+46 735 13 05 78