SkandiaMäklarna AB

Partner Lomma

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Är du vår nya partner i Lomma?

Vill du tillsammans med oss leda och utveckla ett mäklarkontor utan ekonomisk insats eller risk och samtidigt själv göra fina affärer? Fortsätt läsa!

SkandiaMäklarna är den mäklarfirma som vuxit snabbast i regionen. Nu ska vill vi ta nästa steg i Lomma – En region som vi historiskt haft en stark marknadsposition i. För att fortsätta vår fina utveckling söker vi nu en partner till vårt Lommakontor. Du har det huvudsakliga ansvaret för utvecklingen av kontoret och jobbar parallellt som mäklare i regionen. 

Vi söker dig som har arbetat några år som mäklare, är van vid att hålla en hög aktivitetsnivå och som är redo att ta nästa steg i karriären. 

Vi tycker det är otroligt viktigt att ha roligt tillsammans – en arbetsplats med mycket energi och glädje ser vi som grunden för att lyckas. Vi arbetar mycket med personlig coaching och utbildningar för att ge våra mäklare de bästa tänkbara förutsättningarna.
Som partner får du dessutom rätt verktyg och stöd för att bli en riktigt framgångsrik ledare. För rätt person erbjuder vi väldigt attraktiva villkor och stort mandat att styra kontorets utveckling, allt utan att du själv tar någon ekonomisk risk eller insats.

Vill du ha ett roligt och inspirerande jobb i högt tempo – sök nedan alternativt hör av dig till Simon Tännström på 070 159 59 15 eller simon.tannstrom@headagent.se

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Simon Tännström
Talent Acquisition Consultant
+46 701 59 59 15
Mail