QBank DAM

Account Executive till Qbank

QBank är ett framgångsrikt SaaS-bolag inom Digital Asset Management. QBank är marknadsledare på den nordiska marknaden och stoltserar med en rad globala enterprise-bolag på kundlistan. Teamet på 30 personer sitter i ett nybyggt kontor i centrala Stockholm, här finns alla tänkbara faciliteter och närhet till kommunikation. 

QBank erbjuder avancerade lösningar för centraliserad hantering, lagring och distribution av digitala filer, integrerat till verksamhetskritiska system såsom ERP, MDM, CMS och sociala Medier etc.

redan idag!Brinner du för försäljning och är intresserad av att vara med på en tillväxtresa? Tycker du att det är viktigt med teamwork och trivs när det är högt i tak? Då är det dig vi söker!

QBank har funnits sedan år 2003 och är nu redo att växla upp och satsa på att växa. Under år 2021 har de gått från att vara 17 till 30 anställda och planen är att växa ännu mer. För att detta ska vara möjligt vill de förstärka sitt nuvarande säljteam med drivna Account Executives.

QBanks vision är “To be a thought leader in Digital Asset Management” och de beskriver vad de gör på detta sätt: “We offer a solution that brings fast and correct communications, increased profits and improved brand consistency” och deras mission är ”We turn digital assets into business value”. De har mestadels sålt sin produkt via rekommendationer och känner sig väldigt trygga med att de har en bra produkt som är attraktiv på marknaden. Några kunder som de arbetar med idag är Ericsson, Coop, JM, Toyota och Axfood.

I din roll som Account Executive kommer du göra allt från att prospektera, boka möten med nya kunder och följa upp och slutföra affärer. Du kommer äga dina egna kunder och ansvara för att växa din portfölj. Du kommer från dag ett även bli tilldelad en kundportfölj och ansvara för att underhålla och växa de kontona.

För att passa för denna tjänst tror vi att du är kommunikativ och har förmåga att kunna förhandla och skapa relationer med personer på en beslutsfattande position. Du behöver även ha en god affärsförståelse och tycka om att ta nya kontakter, boka egna möten potentiellt nya kunder och befintliga kunder. Då QBank är ett mindre entreprenöriellt bolag ser vi att du är prestigelös och gärna kommer med egna idéer på hur företaget kan utvecklas och deltar i strategiska diskussioner.

Krav för denna tjänst är att du:

  • Har en relevant utbildning, antingen via universitet, yrkeshögskola eller likvärdigt
  • Har erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning
  • Talar flytande i svenska då det kommer användas i dina dagliga arbetsuppgifter

Det anses meriterande om du har erfarenhet av försäljning av B2B på ett SaaS-bolag eller tidigare erfarenhet av DAM (Digital Asset Management) eller inom Martech.

Passar detta in på dig? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Louise Jonsson
Talent Acquisition Consultant
+46 739 46 86 44
Mail