Holistic Sweden

Key Account Manager till Holistic

I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram innovativa kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Holistic är idag det ledande varumärket inom kategorin men samtidigt initierat en omfattande utvecklingsplan som skall säkerställa att bolaget förbättrar sitt affärs- och kundfokus. Bolagets mål är att vidareutveckla sitt hälsokoncept, accelerera tillväxt och expandera geografiskt för att på så sätt bidra till sin vision om en bättre värld och samtidigt svara på en växande efterfrågan av hälsotjänster. Holistics värdeord – KÄRLEK, SANNING och ANSVAR genomsyrar ledarskapet och förhållningssättet, från koncernledning genom hela verksamheten.

Har du tidigare arbetat med försäljning och tycker om att skapa goda långsiktiga relationer med befintliga kunder? Brinner du för försäljning? Är du intresserad av att vara del av ett entreprenöriellt bolag som arbetar för att förbättra hälsan för människor? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en Key Account Manager till Holistic som vill vara med på deras tillväxtresa. I dagsläget består säljteamet av fem person samt tre kundtjänstmedarbetare. I rollen som Key Account Manager på Holistic kommer du ansvara för att växa deras befintliga konton genom att bland annat driva kampanjer och skapa merförsäljning. Målet är att Holistic ska vara deras kunders frist choice.

Positionen är placerad på Holistics huvudkontor i Norrköping men med möjlighet till distansarbete. Bolaget planerar för ett mindre Stockholmskontor inom snar framtid.

Tidigare erfarenhet

  • Tre års erfarenhet av att arbeta med försäljning
  •  Akademisk utbildning
  • Talar flytande på svenska då det används i den dagliga kommunikationen
  • De anses meriterande om du tidigare har erfarenhet från DVH med att optimera sortiment, förbättra nyckeltal och kundrelationer.
  • Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet av att göra finansiella analyser och följa upp KPI:er

Personliga egenskaper

För att passa för denna tjänst lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du är en jordnära person som drivs av att skapa goda relationer samtidigt som du skapar förutsättningar för ökad försäljning och lönsamhet. Du är en do:er med högt driv, du trivs med såväl arbeta självständigt som i grupp. Eftersom rollen innebär kontinuerlig kontakt med kunder och att förmedla siffror för att påvisa hur de kan utveckla deras resultat så ser vi att du är kommunikativ och professionell i ditt sätt att arbeta. Utöver detta ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Louise Jonsson
Talent Acquisition Consultant
+46 739 46 86 44
Mail