Breakit.se

Digital marketer

Breakit har på kort tid blivit en av Sveriges största och viktigaste affärssajter. Vår mission är att med hjärtat i tech och smart journalistik göra näringslivet bättre – mer transparent, innovativt, hållbart och kul.Vi vill genuint bidra till en bättre värld genom att använda vår plattform även till att göra gott. Vi rapporterar om och granskar branschen, vi anordnar klimatutmaningen Breakit Impact Challenge och Shift – som verkar för att flytta kapital till entreprenörer i orten. Samt satsningar som Happy Workplace Challenge där vi ihop med Skandia hjälpte bolag bli friskare, piggare och gladare på bara 30 dagar - mitt i pandemin.Nu är vi i startgroparna att bygga upp en content studio med målet att skapa riktigt smart, spännande och framgångsrikt innehåll tillsammans med våra kunder – för våra läsare.Vi värdesätter idéer och att testa nya saker, här finns inga gamla strukturer i väggarna. Vi skapar framtiden tillsammans. Haka på!

Nu letar vi efter en producerande digital marknadsförare som kommer att ansvara för Breakits marknadsföring på främst event, kurser och nätverk. Du kommer att jobba i team med projektledare men vara relativt självgående som marknadsförare.

Vi tror att du har erfarenhet av:

  • Att skriva copy. Både kortare copy för sociala medier, men även längre texter så som beskrivande texter för eventsajter och innehåll i nyhetsbrev.
  • Verktyg som Photoshop och gärna Mailchimp eller annat nyhetsbrevsverktyg.
  • Paid social på de stora plattformarna (inte ett krav men bra om du på något sätt jobbat med detta).
  • Att ha jobbat med enklare rörligt material är ett stort plus.

Vi tror att du är:

  • Snabb och kreativ med ett öga för färg och form.
  • ”Hands on” och att du älskar att själv producera eget material.
  • Datadriven så att du kan optimera och analysera för bästa resultat.
  • Motiverad av att jobba mot ambitiösa mål.
  • Strukturerad och kan hålla koll på flera olika projekt. Vi tror också att du är prestigelös och kan hugga tag i flera olika saker.

Här är fem skäl till att vi tror att du kommer att gilla att jobba med oss:

1. Du får ett kul, utmanande och varierat jobb med stor frihet under ansvar. Eftersom vi inte är en del av en stor, gammal koncern finns det mycket utrymme för dig som anställd att påverka.

2. Du får möjlighet att bygga någonting nytt och stort i medie-Sverige – både spännande och lärorikt!

3 Du får tydliga mål som vi gemensamt jobbar mot och firar när vi uppnår dem.

4. Du får kollektivavtal, träningsbidrag, gratis personlig grupptränare varje vecka och möjlighet att gå kurser för kompetensutveckling.

5. Du får vara med i vårt arbete mot en bättre värld. Till exempel vår klimatutmaning Breakit Impact Challenge och entreprenörstävlingen Shift som verkar för att flytta kapital till entreprenörer i orten och landsorten.

Varmt välkommen att söka tjänsten – vi intervjuar kandidater löpande.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Pontus Andersson
CEO Talent Acquisition Services
+46 735 13 05 78
Mail