Axo Finans

Partner Manager

Axo Finans is a digital comparison service for consumer loans and debt consolidation. The company was founded in 2008 and helps thousands of customers every single month to compare loan offers. The purpose is for customers to easily find the best loan offer tailored to each individual personal need. We therefore apply for a loan at several banks at the same time - so that the customer can more easily access the market's best loan terms. We are the largest loan broker in Norway and we also have operations in Sweden, Finland and Denmark, where we recently acquired LendMe - the leading loan broker in Denmark.

Som Partner Manager blir du en viktig del i Axo Finans fortsatta tillväxtresa i Sverige. Du ansvarar för att fortsätta öka och utveckla nya och befintliga samarbetande banker och långivare. Förutom ansvar för att skapa och bygga partnerskap förväntas du även samverka med andra interna funktioner vid exempelvis uppstart av nya samarbeten. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i partnerteamet och rapportering sker till CEO. 

I korthet kommer dina huvudsakliga ansvarsområden inkludera, men inte vara begränsade till: 

– Förvalta och prospektera nya partnerskap 
– Resultatansvar för dina partnersamarbeten 
– Driva relationsskapande aktiviteter med partners 
– Samverka med interna funktioner 
– I samråd med partners sätta upp och driva utbildningsaktiviteter för säljkåren 
– Analysera och presentera nyckel KPI:er för partners och interna enheter 

Tidigare erfarenhet

För att du ska ha de bästa förutsättningarna att lyckas tror vi att du har jobbat ett par år i en liknande roll. Du har ett sinne för affärer och förmåga att arbeta både operativt och strategiskt med initiativ och aktiviteter. Rollen kommer innebära ansvar för avtalsförhandlingar och därför söker vi dig med förhandlingsvana och god förmåga att påverka personer runt omkring, med gott affärstänk och relationsbyggande i fokus. 

  • Relevant utbildning inom exempelvis ekonomi, försäljning eller marknadsföring samt ett par års erfarenhet i en liknade roll, alternativt motsvarande yrkeserfarenhet från en liknande roll  
  • Det är meriterande om du har tidigare branscherfarenhet från bank och finans eller låneförmedlare  
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift 

Personlighet

Vi söker inte bara en proffsig och kunnig kollega utan även en suverän sådan! Därför lägger vi stor vikt vid personliga kompetenser. Du är en lagspelare av rang och med det menar vi att du är lyhörd och smidig i ditt sätt att kommunicera samt att du har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot dina kollegor och arbetsuppgifter. 
Det händer mycket på Axo Finans och därför är det essentiellt att du trivs i en föränderlig miljö med högt tempo och att du inte tummar på kvalitet och struktur när det är mycket att göra. 

Vad vi erbjuder, är en arbetsplats med högt i tak, snabba beslutsvägar och högt tempo. Vi har kul på vägen mot att bli Nordens ledande låneförmedlare.  

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Simon Tännström
Talent Acquisition Consultant
+46 701 59 59 15
Mail