Head Agent Executive Search

Executive Researcher

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har flera år utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent erbjuder tjänster inom Executive Search, Talent Acquisition, Executive Interim och Tech.

Vi söker nu en Executive Researcher, en ny roll i bolaget som kräver att man har arbetat i ett antal år och har fått lite skinn på näsan. Vi ger dig möjligheten att starta en ny karriär där du får en unik inblick i olika bolag, branscher, trender, roller och vilka unika kompetenser som krävs. På Head Agent är det resultatet av ditt arbete som räknas, vilket innebär att du har stor frihet under ansvar. Vi som arbetar här känner stor passion för vårt arbete och ger oss inte förrän vi nått hela vägen till att hitta the perfect match.

Om rollen

Som Researcher hos oss är du ytterst ansvarig för relationen med våra kandidater, från början till slut. Du ansvarar för kartläggning och search, men även för en inledande bedömning och ett urval av kandidater. En dag hos oss kan således innefatta allt från kundmöten, telefonintervjuer, annonsskrivning till referenstagning. Våra främsta arbetsverktyg är förutom telefonen och mail, LinkedIn, Slack samt vårt CRM. Jobbet ger dig en unik inblick i arbetsmarknaden, varierande branscher och spännande organisationer.

Vem vi tror att du är?

Vi tror att du har arbetat i en rådgivande roll och/eller i ett serviceinriktat sammanhang och vi söker dig som har ett framåtlutat och lösningsorienterat sätt. Du gillar att ta ansvar och initiativ, har en förmåga att få saker att hända och att du är effektiv i din kommunikation. För att trivas i rollen måste du vara prestigelös, nyfiken och ha ett brett allmänintresse. Vi tror vidare att du är en fena på samarbeten och tycker att det tillsammans med andra är stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Vi söker dig som kan inte riktigt kunnat släppa tanken på hur det skulle vara att arbeta med rekrytering? Kanske kan det här vara något för dig.

Avslutningsvis tror vi att du värdesätter att ha roligt och utvecklas på din arbetsplats – för det gör vi!

Vi ser fram emot att komma i kontakt med dig!

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Staffan Öster
Partner Executive Search
+46 735 39 88 76
Mail