Brummer & Partners

Kommunikatör

Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare som samlar förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en företagsgrupp. Tillsammans förvaltar vi 126 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Brummer & Partners har kontor i sju länder och huvudkontor i Stockholm. Gruppen har cirka 300 anställda. Vår affärsidé är att erbjuda väldiversifierad förvaltning med målet att åstadkomma konkurrenskraftig riskjusterad absolut avkastning, oberoende av utvecklingen på kapitalmarknaden. 

Vi söker en engagerad och kundorienterad kommunikatör till vår kommunikations- och affärsutvecklingsavdelning.

Din nästa utmaning?

I rollen som kommunikatör kommer du att få ta stort ägandeskap över att löpande uppdatera våra kommunikationskanaler med information som är relevant och viktig för våra kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med interna stakeholders för att skapa ett engagerande och informativt innehåll. Vidare kommer du vara delaktig i att skapa effektiva och smidiga arbetsprocesser internt men även ut mot kund för att optimera kommunikationen i stort.

Rollen ingår i Investor Communication, ett tight team om sex personer där samarbetet präglas av engagemang och högt i tak. Du kommer att få möjlighet att påverka och driva utvecklingen framåt för kommunikationen mot våra kunder. Tjänsten innefattar ett varierande arbete där du i samarbete med olika grupperingar arbetar för att tillhandahålla högkvalitativ information med tydligt kundfokus och stor affärsnytta. Tjänsten utgår från vårt kontor på Norrmalmstorg i Stockholm och rapporterar till Head of Investor Communication.

Arbetsuppgifter

  • Löpande, operativt arbete med fondrapportering, datapunkter, säljmaterial samt månadsrapporter
  • Uppdatera samt administrera hemsidan; bygga nya sidor, skriva texter, SEO
  • Editera och skriva kund/investerarrelaterad kommunikation (till exempel brev och hemsida)
  • Tätt samarbete med interna kontaktytor, bland annat med fondbolagen samt övriga kollegor på Investor Relations.

Din erfarenhet

  • 1-3 års erfarenhet av liknande roller med erfarenhet av att editera och att skriva content och instruktionstexter
  • Relevant akademisk utbildning inom kommunikation, media eller ekonomi
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i Adobe CC
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
  • Det är meriterande med erfarenhet från finans- eller försäkringsbranschen.

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som är flexibel och initiativtagande, du arbetar proaktivt men kan samtidigt anpassa dig efter nya omständigheter. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad, du är mån om att leva upp till en hög kvalitetsstandard. Vi tror att du, som vi, tycker att nyckeln till ett gott samarbete är kommunikation vilket innebär att du är både inlyssnande och kommunikativ. Du är en hjälpsam och serviceorienterad person som bryr sig om sina kollegor.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Amanda Andersson
Intern

Mail
Malin Johansson
Office Manager & Senior Search Associate
+46 760 10 13 52
Mail
Ailin Mirkhandan
Consultant
+46 761 62 99 10
Mail