Head Agent Executive Search

Search Consultant

Head Agent är experter inom Executive Search med fokus på rekrytering av chefer och nyckelpersoner inom marknad, försäljning och affärsutveckling. Vår drivkraft och passion är att hitta den perfekta matchen i mötet mellan kundens behov av kompetens och kandidatens erfarenheter och drivkrafter. Head Agent grundades 2010 och har flera år utsetts till DI Gasell och har erhållit en mästargasell. Vi har ett ständigt aktuellt och växande nätverk av personer som bidrar till organisationers tillväxt, inom ramen för sitt kompetensområde. Vi söker aktivt upp, attraherar och knyter till oss de mest attraktiva och framgångsrika kandidaterna. Head Agent erbjuder tjänster inom Executive Search, Talent Acquisition, Executive Interim och Tech.

Head Agents fokus är chefstillsättning inom områdena Management, Försäljning, MarCom, Digital Transformation, Product & Tech samt Affärs- och organisationsutveckling. Vi är ett ledande bolag inom Executive Search. Resan hit har präglats av ett outtröttligt och passionerat arbete för det vi brinner mest för, att skapa värde i människors liv varje dag. Vi arbetar dagligen med att hitta rätt kompetens för en organisation och därför värdesätter vi vikten av att anställa rätt personer till oss. Människor som har samma passion att leverera med högsta kvalitet både till våra kunder, kandidater och till våra kollegor. Genom de personer som utgör Head Agent så fortsätter vi att bygga den kultur som har skapat vår framgång.

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi brinner för att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt för våra kunder och hur avgörande vårt arbete är både för en organisation som helhet och för enskilda individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över att tilldelas det förtroendet och tar på oss ansvaret att alltid göra vårt yttersta för att leverera över förväntan. 

Head Agent grundades med ambitionen att vara en utmanande kraft i vår bransch och det är ett arbete vi aldrig blir klara med. För att fortsätta vara på tårna och att aldrig vara nöjda är det viktigt att ta ombord personer med en drivkraft att utveckla och samtidigt se till att ha riktigt roligt på vägen. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår familj och bidra på vår resa.

Arbeta hos oss

Som konsult ansvarar du framförallt för kundrelationer med några av Sveriges starkaste varumärken. Tillsammans med en kollega projektleder du rekryteringsprocesser internt såväl som mot kund och kandidat på bästa möjliga sätt. Du älskar nätverkande och har ett eget som spänner över många branscher, och du drar stor nytta av dina tidigare år i näringslivet.

Vi tror att du drivs av att göra affärer. Du gillar att arbeta med tydlig målbild och deadlines, är relationsskapande och förtroendegivande i din person och har ett sinne för detaljer i en omväxlande arbetsmiljö med högt tempo!

Bakgrund och tidigare erfarenhet

  • Akademisk examen
  • Framgångsrik karriär inom något av områdena marknad, affärsutveckling och försäljning
  • Tidigare erfarenhet av att rekrytera och personbedömning
  • Dokumenterad erfarenhet av att driva affär och försäljning

Hör av dig om du vill vara med och bidra!