Norem

Byggprojektledare

Vi tillför värden i varje fastighetskrona. Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Efterfrågan av vårt helhetskoncept med strategisk rådgivning bara fortsätter att öka. Vi är ett företag i framkant med gedigen erfarenhet från branschen inom en rad olika specialistområden. Norems tjänsteutbud är unikt då vi arbetar heltäckande med rådgivning från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser, vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara ett rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet. Våra kunder finns över hela landet och är såväl privata investerare, entreprenörer och fastighetsägare som offentliga kommunala, regionala och statliga verksamheter. Idag har vi rikstäckande konsulter med kontor på sex orter runt om i Sverige och befinner oss i en fortsatt expansiv fas med ytterligare etableringar. Läs mer på norem.se.

Arbetsuppgifter. 

Du kommer arbeta med att leda uppdrag hos ett flertal olika kunder som byggprojektledare och byggledare, främst i skedena från bygglovsansökan fram till slutbesiktning men även tidigare skeden så som behovsanalyser och förstudier utifrån intresse och kunskapsnivå.  

Utöver rena projektledningsuppdrag kan arbetsuppgifterna handla om att stötta beställare i tekniska utredningar av olika slag och att ha rollen som BAS P/U eller KA enligt PBL. 

Eftersom NOREM är i en uppbyggnadsfas kommer du att bli en del i att bygga upp verksamheten. 

Det är en fördel om du har ett eget kontaktnät inom bygg- och fastighetsbranschen. 

Din profil: 

Du har 5 års erfarenhet eller mer inom området projekt- och byggledning samt civil- eller högskoleingenjörexamen inom aktuellt område. 

Du har ett kontaktnät i Stockholm, Göteborg eller Malmö eller omnejd bland beställare i såväl privata som offentliga organisationer. 

Du har gärna bakgrund från liknande roll som konsult, eller från en byggherreorganisation kompletterat med viss erfarenhet från byggproduktion.  

Personliga egenskaper som vi värdesätter i denna roll är social, driven och att du är en lagspelare samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat i dina uppdrag och tar ett eget ansvar. Vi tror att du har ett naturligt intresse för branschen och trivs med att identifiera och göra affärer. 

  • Du arbetar bra med andra människor. Relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
  • Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakter och att underhålla relationer. 
  • Du är strukturerad och bra på att planera ditt arbete. Organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt och sätter upp och håller deadlines.  
  • Du är driven och sätter upp mål för dig själv och arbetar målinriktat för att nå dem. Du är motiverad i ditt arbete söker gärna utmaningar och utvecklingsmöjligheter. 
  • Du kan självständigt driva och leda dina uppdrag och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du strukturerar själv ditt och projektmedlemmarnas arbetsuppgifter och driver processerna vidare. 
  • Du är en social person som trivs med att ha kontakt med andra, har ett stort ordningssinne och en hög servicenivå såväl internt som externt. 

Vi erbjuder: 

Är du den vi söker är du hjärtligt välkommen till ett personligt företag där vi gillar att jobba tillsammans i varierande uppdrag i en konsultverksamhet som är under snabb tillväxt där du får vara med och bygga vår framtid. 

Du får en omväxlande roll i ett spännande och expansivt bolag där du kommer att vara en viktig nyckel till framgång. 

Vi har ett trevligt kontor på Kungsgatan 28 som vi delar med flera andra framgångsrika tillväxtbolag.  

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Lovisa Sundström
Talent Acquisition Specialist
+46 735 43 55 23
Mail
Pontus Andersson
CEO Talent Acquisition
+46 735 13 05 78
Mail