Norem

Lokalprojektledare

Vi tillför värden i varje fastighetskrona. Norem är ett konsultföretag med heltäckande tjänster i hela fastighetsprocessen. Efterfrågan av vårt helhetskoncept med strategisk rådgivning bara fortsätter att öka. Vi är ett företag i framkant med gedigen erfarenhet från branschen inom en rad olika specialistområden. Norems tjänsteutbud är unikt då vi arbetar heltäckande med rådgivning från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser, vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara ett rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet. Våra kunder finns över hela landet och är såväl privata investerare, entreprenörer och fastighetsägare som offentliga kommunala, regionala och statliga verksamheter. Idag har vi rikstäckande konsulter med kontor på sex orter runt om i Sverige och befinner oss i en fortsatt expansiv fas med ytterligare etableringar. Läs mer på norem.se.

Lokalprojektledare

Norem har nyligen startat konsultverksamhet i Stockholm och vi vill nu bredda vårt erbjudande till marknaden med tjänster inom vårt kompetensområde Hyresgästrådgivning. Vi ser en stor efterfrågan på denna typ av rådgivningstjänster på nationell basis och behöver därför även kunna erbjuda denna typ av kompetens i Stockholmsregionen. Tjänsten erbjuds till såväl privata som offentliga lokalhyresgäster som av olika anledningar behöver se över sin lokalsituation antingen genom anpassningar inom befintlig lokal eller söka och flytta till en ny etablering.

Om rollen

Vi erbjuder en roll där du är med och fortsätter att utveckla våra tjänster och vårt erbjudande till kund tillsammans med övriga konsulter inom kompetensområdet med placering på andra orter. Du får ett ansvar att bearbeta marknaden i Stockholmsregionen genom att utveckla såväl befintliga kundrelationer som att skapa nya. Du medverkar i uppdrag som konsult och projektledare.

I rollen ingår även att tillsammans med övriga kollegor på Stockholmskontoret utveckla vårt lokala erbjudande inom samtliga Norems kompetensområden samt vara delaktig i uppbyggnaden av kontoret vid framtida rekryteringar.

Din bakgrund och erfarenhet

Du bör har akademisk examen inom ekonomi, teknik eller juridik med intresse för beteendevetenskap och hur man får människor att trivas på sin arbetsplats.

Du ska ha flerårig erfarenhet av att arbeta med lokalrelaterade frågeställningar.

Vi ser gärna att du har tidigare konsulterfarenhet.

Som person är du:

  • Kommunikativ
  • Lyhörd
  • Lagspelare
  • Analytisk
  • Handlingskraftig
  • Målfokuserad
  • Kundfokuserad
  • Lösningsfokuserad

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Lovisa Sundström
Talent Acquisition Specialist
+46 735 43 55 23
Mail
Pontus Andersson
CEO Talent Acquisition
+46 735 13 05 78
Mail